MOJA MOJA Geisha & Clown

V novih dizajnih torbic MOJA MOJA se skriva gracioznost geiše in vesela, pisana narava klovna.

MOJA MOJA Geisha & Clown (foto: Sunny Studio) Sunny Studio
7. 10. 2011 | Promocijsko sporočilo

Geiša predstavlja močno, bistro in čudovito žensko, katero odlikujejo mnogi talenti. Klovn pa predstavlja veselo in navihano naravo, ki se skriva v vsaki ženski in prinaša nasmeh na obraz.

V vsaki torbici MOJA MOJA se skrivata geiša in klovn ter njuni lastnosti po kateri hrepeni sleherna ženska – lepota in veselje.

MOJA MOJA obožuje življenje, zato so njene torbice narejene iz umetnega usnja in tako prijazne do živali.

MOJA MOJA kolekcija torbic 04

Zaposlene ženske potrebujemo velike torbice, skorajda potovalke.

Nova kolekcija torbic MOJA MOJA je zasnovana tako, da pooseblja žensko z živahno in nagajivo osebnostjo, ki ima venomer kopico idej, za katere potrebuje prostor tudi v svoji torbici.  Torbica je skorajda potovalka, vendar ujeta v klasično pravokotno obliko.

Torbica veselih barv, nagajivih gumbov in simpatičnih žepkov se dobro počuti v družbi vseh sproščenih oblačil in navihanih oblekc s petkami. Za bolj umirjene priložnosti pa se torbica iz kolekcije 04 predstavlja tudi v večno šik črno-beli kombinaciji.

Ko se zberejo veseli in talentirani ljudje ...

Ko se v muhastem vremenu na strehi Sunny Studia zberejo veseli in talentirani ljudje, se izza oblakov nasmehne sonce in ustvari čarobno vzdušje za slikanje nove kolekcije torbic MOJA MOJA.

Iz Zagreba sta se pripeljala Iggy Popovič in Boba, ki sta spretno zavihtela glavnike, lake za lase, sponke, navijalke in kitajske paličice. Barbara Brenčič je navdušena mahala s pisano paleto barvic in obraze Amande Amon in Špele Kregar poslikala v duhu graciozne geiše in navihanega klovna.

Na strehi Sunny Studia je ekipca z glasnim smehom odganjala oblake v katerih se je tega dne kopala bela Ljubljana in zgodba torbic MOJA MOJA se je začela risati na spominsko kartico starega fotoaparata.

Strokovnjaka s področja digitalnega marketinga (Andraž Štalec in Sara Božanić) sta vklopila svoje kreativne motorčke in streljala ideje za fotografije ter pridno pomagala z odbojniki in rekviziti.

Fotografinji ni bilo treba drugega kot v objektiv uloviti čudovito energijo ljudi v kombinaciji z oblačili Iggy in torbicami MOJA MOJA.