Modno udobje v Arini jesensko-zimski kolekciji obutve!

Heeej, jesen je tukaj in z njo tudi kolekcija najbolj modne (in tople) obutve ta hip! 

Modno udobje v Arini jesensko-zimski kolekciji obutve! (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
2. 11. 2021 | Promocijsko sporočilo

Oh, ne, nehaj zehati in takoj izklopi Netflix, čas je, da se podaš na sprehod med čudovite barve, s katerimi nas jesen razvaja, vzameš ...

... kavo za s seboj v najljubši kavarni, ali pa se morda pocrkljaš z merico omamno dišečega kostanja. A da je hladno? Res je, ampak nobene potrebe ni, da bi zeblo tudi tebe.

Vsekakor je tukaj spet čas za pomladitev tvojih jesensko-zimskih čeveljcev. Pomahaj v slovo vsem tistim »must have« kosom, ki so bili popularni natančno eno sezono, fantastičnim, a tako neudobnim škornjem, in supergam s podplatom, ki ti pri malce nižjih temperaturah zagotavljajo lovljenje ravnotežja na spolzkih pločnikih. Uh, ne pozabi še na tiste, ki kot goba vpijejo vsako še tako majhno lužo na cesti. Ja, tudi nam se zdi, da imaš kar nekaj razlogov za dober shopping.

Ara je od nekdaj sinonim za kakovostvo, trajnostno in nenazadnje udobno obutev. Njihove čevlje so nosile že naše babice, v zadnjih letih pa so naredili neverjeten preskok in dodali v ponudbo čudovite mladostne modele čevljev, ki združujejo vse kvalitete, po katerih je ara znana, in jih spretno vpletajo v moderne trendy kose, po katerih z veseljem posežemo tudi ljubiteljice mode.

Novo jesensko-zimsko kolekcijo si lahko ogledate tukaj, mi pa vam predstavljamo nekaj naših favoritov, ki bodo vaše jesenske outfite dvignili par stopničk višje in seveda poskrbeli, da sprehodov ne boste prekinili zaradi mrzlih ali mokrih nog.

Če obožuješ kontraste, potem ne moreš mimo robustnih škornjev, ki se bodo tako lepo kombinirali na romantične oblekice v kombinaciji z oversized pleteninami in dooolgim šalom.Prav tako ne boš zgrešila, če jih obuješ h klasičnemu jeansu. Nedrseči podplat, udobje HighSoft tehnologije, odstranljiv notranji vložek in mehko usnje, kaj več bi si od takšnega kosa še lahko želela?

Za vse ljubiteljice jeansa, ki vas ljubezen do rockerske mode v resnici nikoli ni zares zapustila, so tukaj visoke superge. Skinny ali baggy jeans, pri supergah pa bodite drzne, saj lahko izbirate med vpadljivimi bakrenimi, zlatimi in lakasto črnimi, ali jesenskimi odtenki rjave, listnate ali petrolej zelene barve. Za lažje obuvanje je tu zadrga, mehko usnje pa vas tudi tukaj ne pusti na cedilu.

Te tudi nižje temperature ne odvrnejo od izletkanja v naravo ali morda le mirnega sprehoda čez okoliška polja ali do bližnjega gozda? Gore-Tex je v materialih, ki zmagujejo v boju z mrazom in vodo, nesporni veteran, ara pa ga je uspešno vpletla v atraktiven čevelj, ki ga boš z veseljem obula in kombinirala k različnim, celo nešportnim outfitom.

Vsakdanji opravki in nevpadljivi, klasični outfiti pa bodo takoj bolj zabavni, če se boš poigrala z zadnjim modnim trendom – logomanijo! Ara ti eleganten in prefinjen vzorec ponuja na nizkih in visokih supergicah, balerinkah in celo torbicah, ki bodo poskrbele za zaokrožen atraktiven videz.

Podajte se na sprehod z Aro in spoznajte povsem nove dimenzije udobja.

Arine čevlje lahko najdete na prodajnih mestih ARA, Trend, Maximarket, Cocozebra, MASS, Kopitarna, Pami, ARS, Modiana, Paprika in La Scarpa.

Fotografije: Promocijsko gradivo