Modni teden postregel s prvo modno zgodbo

Danes se je v Kinu Šiška pričel težko pričakovani Fashion Week Aquafresh, ki se je začel z Nitro konferenco ob 16. uri, modni ponedeljek pa sklenil s prvo modno revijo oktobrskega slovenskega modnega tedna.

15. 10. 2013

Sveže modne kolekcije so nestrpno pričakovali ne le oblikovalci, temveč tudi številni novinarji, blogerji, modni strokovnjaki in navdušenci, ki so po prvem večeru ploskali novim krojem, predvsem pa novim idejam, ki jih domača modna scena še kako potrebuje.

Prvi mozaik novih modnih zgodb

Na prvi modni reviji so se predstavili m*faganel, Maja Štamol, Urša Drofenik, Sofia Nogard, Irena Funduk Fashion in Ivan Rocco.

Posnetek revije si lahko ogledaš v celoti v videu na spletni povezavi:

Vse modne revije si lahko v naslednjih dneh ogledaš tudi v kakšnem od neposrednih prenosov na spletni strani www.elle.si/fashionweek/fwtv.

Spremljaš jih lahko tudi na Facebook strani FashionWeekSlovenia in na Twitterju #fwlj.

Napovedujemo za modni torek

Modni torek se prične že ob 19ih. Vse do 23ih si vabljena na Fashion Week Boutique (Komuna), ob 21ih pa se začne modna revija, na kateri bodo kolekcije predstavljali Zoran Garevski, Nina Šušnjara, Akultura, Miro Mišljen, Tanja Zorn, SQUAT//Young @ Squat in Aleksandra Brlan.