Stilisti razkrivajo NAJ modne trende, ki jih bomo nosile v 2020 (bodi PRVA!)

Vse to bomo nosile v letu, ki prihaja! 😍

Stilisti razkrivajo NAJ modne trende, ki jih bomo nosile v 2020 (bodi PRVA!) (foto: Profimedia) Profimedia
30. 12. 2019

Leto 2020 bo v modnem smislu izjemno pestro!  

Od urbanega sloga do večne elegance - vse to bomo lahko nosile v letu, ki že zdaj obljublja prave modne poslastice. Modni tedni so napovedali žive barve, bogate modne dodatke in predvsem modne kose, ki bodo izstopali.

Poglej, na katere modne kose moraš biti še posebej pozorna, ko se naslednjič odpraviš po nakupih:

#1 Oversized

"Preveliko" in "vrečasto" ostaja z nami tudi v 2020. Oversized puloverji, jakne, hlače in majice so obvezne v tvoji garderobi, upaj pa si dodati k svoji modni zbirki še kak oversized modni dodatek, ki bo lahko zate pri marsikaterem stajlingu pika na i.

#2 Bleščeče

Bling bling nam ne bo ušel to leto, saj si bomo lahko upale biti bleščeče tudi na navaden dan. Še posebej nakit in čevlji bodo izstopali, saj velja pravilo: "Upaj si!"

#3 Eleganca

Če je zadnjih nekaj let vladal ulični videz in so se dopuščali bolj sproščeni stajlingi tudi za posebne priložnosti, v 2020 eleganca prihaja nazaj v vseh pogledih. 

#4 Umetno krzno

Leto 2020 bo kosmato, vsaj v modnem smislu. Modni kosi z umetnim krznom ostajajo na vrhu priljubljenosti pri modnih hišah, s tistimi pravimi pa boš dosegla drzen stajling ali večno eleganco.

#5 Barvito

Barve, barve, žive barve! Obožujemo jih, z nami pa se strinjajo tudi modni poznavalci. Leto 2020 bo v znamenju močnih barv, med njimi bo kraljevala Cosmo roza - navdušeni!

Si pripravljena na najbolj modno leto do zdaj? 🔥

Pripravila: N.S.

Fotografije: Profimedia

Preberi še: O-M-G! Se TA pričeska RES vrača?! 😲

Priporočamo tudi: TO je najbolj trendi BLUZA, ki je obnorela Instagram (in tudi tebe bo!)