Modni IN, pa tudi modni OUT

Male stvari naredijo veliko razliko. Pri izbiri svojega stajlinga bodi pozorna na detalje, z njimi lahko svojo kombinacijo povzdigneš v modne višave ali pa pristaneš na odlagališču modnih poznavalcev! Poglej kako sta se odrezali model Alena Šabanagič in Danica Lovenjak.

7. 5. 2013

IN

  • Pomladni videz

Pomladne kitke

Čas je za kitke na tisoč in en način! Bodi le previdna, da so te lepo spletene in čim manj cirkuške.

Indijanci

Po tako dolgi zimi še indijansko poletje? Zakaj pa ne, samo da bo dovolj sonca, da boš lahko uporabila vse te čudovite trende, ki se obetajo za poletno sezono.

Pajkice na pravi ritki

Ambasadorka pajkic Gwen ve, kako jih nositi na pravi način, predvsem pa upošteva pravilo in jih vedno kmbinira z zgornjim delom, ki pokriva zadnjico.

OUT

  • Zimski videz

Cirkuške kitke

Christina, prosimo te, da že končno prebrodiš najstniško fazo in pokažeš, kako elegant­na znaš biti, ko te nihče ne gleda!

Kavbojci

Žal te moramo razočarati – tudi če si jih videla na modni brvi, takšna očala raje prihrani za kolesarjenje.

'Usnjenke' na izgubljeni ritki

Marshova ima rada pozornost, prepogos­to kar zaradi napačnih razlogov. Svoje atribute lahko drugič izpostavi malce bolj prefinjeno.

Besedilo: Saraja Petrič, Manca Čampa

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri