Trik naše stilistke: "Če boš nosila TAKŠNE majice, boš v hipu videti bolj vitka" (+kakšne te optično poširijo)

Kot pravi naša stilistka, gre za najbolj podcenjen trik modnega sveta, ki bi ga morala poznati vsaka ženska - pa ga le redki. Izvoli, to je njena skrivnost.

Trik naše stilistke: "Če boš nosila TAKŠNE majice, boš v hipu videti bolj vitka" (+kakšne te optično poširijo) (foto: Profimedia) Profimedia
23. 5. 2022

Se včasih pogledaš v ogledalu in nekaj ne funkcionira popolnoma, ampak ne moreš določiti točno kaj?

Čevlji se lepo podajo obleki, izrez ovratnika lepo poudari tvoja ramena, pas se naredi vitko in barva celotnega vizeda ti je pisana na kožo - dobesedno!

Vse je v najlepšem redu, razen en mali detajl, ki ga pri oblačenju zelo pogosto spregledamo...

Naša modna stilistka opozarja in razkriva najbolj podcenjen modni trik, ki v hipu spremeni tvoj izgled - izbiro pravilnega stila in dolžine rokava.

Preberi tudi: Se močno potiš? Ne boš verjela, kaj moraš obleči, da bo tvoje zadrege konec (ne govorimo o materialu)

Pri izbiri oblačil bodi pozorna na dolžino in obliko rokav, saj lahko te poudarijo različne dele telesa in bodisi naredijo roke optično vitkejše ali debelejše.

Majice s kratkimi rokavi, ki se končajo na nadlakti, bodo poudarili predel prsnega koša.

Zgornji del z dolgimi rokavi, ki se konča na zapestju, bo poudaril boke.

Če želiš, da bi tvoje roke izgledale vitkejše, poskusi s peplum rokavom, ki se konča okoli komolca.

Priporočamo: V modi so kavbojke, ki smo jih oboževale pred 20 lwti (najlepše najdeš v Mangu)

Če bi rada na splošno izgledala nekoliko vitkejša, potem izberi zgornje dele z ozkimi naramnicami. Ta stil ne bo deloval, če imaš naravno bolj močne roke.

V tem primeru raje izberi stil kimono rokavov, rokavov z naborki oz zvončaste oblike, peplum rokave, plapolajoče rokave in škofovske rokave.

Najbolj primerna dolžina za to je do komolca ali nekaj centimetrov nad komolcem, seveda pa lahko izbereš tudi dolge rokave, ki povsem zakrijejo roke.

Preberi tudi: Balenciaga je predstavila nov izdelek za 1700 evrov, svet pa v smeh (preveri zakaj)

Glede na to, kateri del telesa želiš poudariti - zgornji del, pas ali boke - izberi primerno dolžino rokava in seveda bodi pozorna na to, da nekateri omenjeni stili roke še bolj podarijo oz. jih naredijo optično močnejše.

Zdaj, ko poznaš skrivnost najboljših stilistov, pa lahko še v praksi preveriš kako deluje na tvoji postavi, da boš vedela točno katera oblačila ti lepo pristojijo in katera bi lahko podarila naprej prijateljici.

Fotografije: Profimedia