Modna revija študentov ob jubileju Emone

Študentke in študenti oblikovanja tekstilij in oblačil NTF se z modno revijo pridružujejo praznovanju ob 2000-letnici mesta Emona. Rekonstruirana rimska oblačila bodo predstavili na dveh julijskih večerih v ambientu arheološkega parka Emonska hiša.

2. 7. 2014

Modni dogodek z naslovom Emonska oblačila nekoč in danes bo potekal v četrtek, 3. 7. 2014 ob 20. uri in petek, 4. 7. 2014 ob 20. uri v Arheološkem parku Emonska hiša, Mirje 4 v Ljubljani.

Na tematski modni reviji Emona MM / Ljubljana 2000 bodo študentje vseh letnikov dodiplomskega in podiplomskega študija OTO predstavili svojo kreacijo kot možnost individualne reinterpretacije rimskih zgodovinskih oblačil ter likovnih in arhitekturnih detajlov Emone v sodobno modo. Hkrati z revijo bo potekala razstava rekonstrukcije originalnih rimskih oblačil absolventke Vendi Jukić Buče.

Projekt je podprla Mestna občina Ljubljana in je nastal v okviru praznovanja 2000 letnice Emone v sodelovanju z Muzejem in galerijami mesta Ljubljane, ki s prireditvami in dogodki obeležujejo visoki jubilej mesta.

Več o dogodku tudi na strani www.mgml.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri