Modna revija Ekologov brez meja 'Zmenek z drugo obleko'

Konzorcij Tovarna dela - Tekstil vabi v sredo, 30. novembra, ob 20h uri na zares edinstveno modno revijo Zmenek z drugo obleko, na kateri vsaka kreacija v sebi nosi zgodbo!

28. 11. 2011

Modna revija bo v prostorih Mednarodnega grafičnega likovnega centra in Art Caffe grajske kavarne v Tivolskem gradu v Ljubljani.

Na modni reviji Zmenek z drugo obleko si boš lahko ogledala kreacije, ki so jih ustvarile modne oblikovalke Jana Koteska, Sergeja Bevc, Irina Miljič, Ines Pusar, Karmen Rovšnik, Tina Rebolj, Tanja Pađan, Urška Pirc, Linda Ogrizek, Urška Petrič, Maruša Bečan, Uršula Mihovec, Darja Rant in Barbara Živčić.

Poslanstvo modne revije Zmenek z drugo obleko je podirati močno zabetonirane predsodke pred nošenjem rabljenih oblačil, saj je celotna kolekcija oblikovana iz kosov oblačil, ki so jih Ekologi brez meja zbrali na izmenjavah oblačil širom po Sloveniji. Ponošena oblačila so se tako s kančkom domišljije in oblikovalskega talenta na najlepši način povrnila v življenje in postala del ekskluzivne modne kolekcije oblačil.

Za styling na modni reviji bodo skrbeli vizažisti oddelka za kozmetiko Visoke šole za storitve VIST, za glasbene sladokusce bo poskrbel kolektiv Danza Macabra Records in ko boste že rahlo utrujeni od vsega dobrega, bodo prav prišla okrepčila Art Caffe Tivoli iz skupine Kaval Group.

Medijski sponzor dogodka je Bodi Eko.

Vabljena!