Maturantski ples: Si že izbrala svojo obleko?

Te letos čaka maturantski ples in ti si že v velikem pričakovanju? Že veš kakšno maturantsko obleko boš nosila?

Maturantski ples: Si že izbrala svojo obleko? (foto: shutterstock) shutterstock
15. 2. 2013 | Promocijsko sporočilo

V Emporiumu v Ljubljani imajo zelo pestro izbiro oblek za posebno priložnost, zato nikakor ne smeš spregledati njihove ponudbe. Na blagovnih znamkah Topshop, Shubette, Pennyblack, Guess by Marchiano, Dorothy  Perkins .. lahko za ugodno ceno dobiš lepo maturantsko obleko - že od 70 evrov dalje. Imajo tudi veliko izbiro  moških maturantskih oblačil že od 229 evrov naprej. Poglej na  Giovanni Galli, Mexx, s. Oliver Selection, Muro, Diesel ... in seveda veliko izbiro svečanih oblačil za tvoje starše.

Najbolj modne in ekstravagantne modne dodatke pa boš našla v Galeriji Emporium v centru Ljubljane, ki slovi po veliki izbiri čevljev in torbic. V ponudbi imajo 10 000 parov čevljev in 2000 torbic, poleg tega pa so trenutno še vedno na voljo dizajnerske obleke (le katera si ne želi nositi obleke Alexanra Mqueena ali Etro?), ki jih imajo le po en ali dva kosa, tako te ne bo strah, da bi se katera od kolegic pojavila v isti obleki. Kar pa je še najboljše – trenutno imajo še pestro ponudbo teh oblek, po znižanih cenah, celo do 70%.  V drugem nadstropju pa boš lahko navdušeno pomerjala mladostne in cenovno ugodnejše blagovne znamke,kot so Patrizia Pepe, Michael Kors, Supertresh, Liu Jo in druge.

Princeska, modna navdušenka, elegantna zapeljivka, karkoli si želiš biti ta večer, zagotovo boš našla kaj za svoj okus in stil v Emporiumu in Galeriji Emporium v Ljubljani.