Modni izbor Lily Collins: Trendi tople barve

Poleg sloga oblačenja so barve tiste, ki lahko veliko povejo o določeni osebi in njenih lastnostih. Tiste, ki so nam še posebej pri srcu in ki navadno ostanejo vse življenje naše najljubše barve, so 'barve duše'. Žive in igrive ali bolj nežne in kreativne? Izbira je še vedno tvoja.

4. 5. 2012

Mlada hollywoodska igralka Lily Collins je glavna zvezda filma znane pravljice bratov Grimm.

Po zaslugi svojega prvega velikega filma Zrcalce, zrcalce, v katerem je upodobila Sneguljčico, je mlada igralka hitro postala eno od deklet nove generacije, ki med drugim na rdečih preprogah zbujajo veliko pozornosti.

Njena strast - novinarstvo!

Čeprav je trenutno v svetu filma izjemno aktivna, to ni bila karierna pot, ki jo je nekoč pričakovala. Še vedno študira novinarstvo, v katerem se je kalila že v najstniških letih, ko je nekaj prispevkov napisala za revije Elle Girl, Teen Vogue, za ameriško otroško televizijo Nickelodeon pa je poročala celo o predsedniških volitvah. Ko je dobila vlogo v filmu The Blind Side, se je morala odločiti med študijem in delom, na koncu pa ji je uspelo kombinirati oboje. Letala je od snemanj na izpite in nazaj.

Trud se ji je poplačal, čeprav ni verjela, da bo nekoč prav ona postala Sneguljčica.

Pripravila: Petra Rozman/foto: Aleks Štokelj, Red Dot, Profimedia.si