5 TOP idej, kako zvezdnice nosijo pričesko te pomladi (zaljubila se boš!)

Juhu! Končno je v modi nekaj tako enostavnega. 

5 TOP idej, kako zvezdnice nosijo pričesko te pomladi (zaljubila se boš!) (foto: Profimedia) Profimedia
19. 3. 2019

Konjski rep si se naučila narediti že v vrtcu, zdaj pa je čas, da se naučiš svoj čop preleviti v najboljši čop vseh časov. Navdih za najbolj enostaven trend te pomladi in prihajajočega poletja smo poiskale pri super zvezdnicah, ki visok čop nosijo kot profesionalke.

Preprosto pričesko lahko spremeniš v nekaj, kar izstopa. In to z le nekaj namigi. ;)

Si želiš v lase vplesti modne dodatke kot Rita Ota ali čop nositi visoko na glavi kot Kylie Jenner? Imaš dolge in goste lase? Potem se zgleduj po Gigi Hadid ali pa eksperimentiraj kot kraljica konjskega repa Ariana Grande.

1. Valovit čop (à la Gigi Hadid)

Enega najbolj vročih načinov, kako lahko nosiš rep to pomlad, je definirala Gigi Hadid. Na lasišču so lasje polizani, nato pa valovito kot slap padajo navzdol. Dobro definirana prečka po sredini pa čop, ki si ga lahko spneš mimogrede, prelevi v pričesko iz modne piste.

Takšno pričesko izberi za najbolj elegantne prireditve ali gala zabave. Trik je v tem, da so ob koreninah lasje videti kar se da zategnjeno, čop pa je sproščen in živahen. 

2. Čop s fru frujem (à la Bella Hadid)

Gigijina mlajša sestra je čop definirala po svoje. Dodala mu je resast fru fru, ki ga je v lase pripela s sponkami. Ja, za ta videz se ne rabiš odpovedati delu svojih sprednjih las in nato leto dni posvetiti čakanju, da ti fru fru zrase nazaj.

Pričeska ti bo vzela le nekaj sekund in je popolna izbira za modno ozaveščena dekleta, ki se odpravljajo na sprehod po mestu ali hitijo po opravkih. Pazi le, da fru fru dobro pričvrstiš v lase. 

3. Umetniški čop (à la Rita Ora)

Če si želiš, da bi bil tvoj čop bolj opazen ali kreativen, se lahko poigraš s tisočerimi modnimi dodatki. Vanj vpneš zanimive lasnice ali pa dodaš bleščice, biserne ornamente ali trakove, kot je to storila Rita Ora, ki je ob lasišču spletla tudi tesne kitke. Karkoli si želiš!

4. Speto na vrh glave (à la Kylie Jenner)

Ok, priznajmo, da je visoko spet čop ob koncu dneva malce boleč, a je bolečina pravo olajšanje. In kot pravijo, je za lepoto (in hudo frizuro) treba potrpeti. Kylie Jenner je živ dokaz za to, da se visok konjski rep izplača.

Primeren je za vse priložnosti in ne samo zelo dolge lase. Deluje tudi kot optični lifting, saj dvigne ličnice in čelo. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

5. Mehurčkast čop (à la Ariana Grande)

Dobro, zelo očitno je, da je v mehurčkastem čopu pevke kar nekaj umetnih las, a to še ne pomeni, da ne moreš nekaj podobnega ustvariti tudi z lastnimi lasmi. Ariana je pričesko izbrala za k svoji novi skladbi NASA, zato smatramo, da mehurčki med elastikami simbolizirajo planete našega ozvezdja.

Takšno pričesko izberi, ko se boš odpravljala na pomladni festival, zabavo ali jo spleti za na plesišče. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Fotografije: Profimedia, Instagram

Preberi še: TE superge je kupilo več kot pol milijona ljudi (ne zamudi akcije!)

Priporočamo tudi: Uau! V Bershki smo našle majčko, ki je POPOLNA za pomlad (in festivale)