Ko udobna oblačila vdihnejo seksi napoj

Se tudi ti najbolje počutiš v širokih pižamastih hlačah in mehki trenirki? Zabriši meje modnega bontona in oblačila z etiketo 'samo za domačo uporabo' obleci tudi za večerni zmenek ali v kino, in to v zelo seksi kombinaciji! Pižamaste hlače se odlično razumejo s čevlji s peto, tvoj najljubši športni pulover pa se že dolgo sprašuje, kako se je dotikati elegantnega krila ...

Ko udobna oblačila vdihnejo seksi napoj (foto: Primož Predalič, promocijsko gradivo) Primož Predalič, promocijsko gradivo
23. 1. 2014

Izziv št. 1: Pižama kot seksi oblačilo

Hladen saten ljubi tople pletenine, volnene materiale in stroge linije. Pomembno je, da se v njem počutiš zapeljivo, ker te bodo tako videli tudi drugi.

Zgornji del pižame na eni strani zatlači v krilo, da narediš modno asimetrijo. Če obožuješ pasove, si omisli čisto tankega svetlečega in si ga zapni na pasu tik nad popkom.

Če boš izbrala takšne sandale, si pašček zapni čez hlačnice. 

Pod kombinežo obleci debelejše nadkolenke. Lahko so iz mikrofibre, volne ali bombaža, prepletene s svetlečimi nitkami ali luknjičastim vzorcem.

Izziv št. 2: Trenirka kot seksi oblačilo

Športnim kosom je moda že pred nekaj sezonami odprla vrata na stežaj, a oblačilom za prosti čas moraš predstaviti prave elegantne kose, da bodo ob njih videti kul. Bodi samozavestna in vnesi v svojo garderobo malce drugačnosti. 

K trenirki nikar ne obuj miminalističnih salonarjev. Poišči čevlje, ki imajo zgodbo - posute z neti in bleščicami ali z gumijastim debelim podplatom.

Velik in opazen nakit je edina izbira, ki jo lahko kombiniraš zraven. Pozabi na tanke zapestnice in dolge verižice z obeskom.

Športni puloverji drastično spremenijo videz, če jih nosiš tako, da sprednji del zatlačiš v krilo ali hlače, zadnji del pa naj pade prek zadnjice. Kakorkoli drugače jih sploh ne kombiniraj k elegantnim oblačilom.

Pripravila in izbrala: Maja Možic