Kljub oblinam zelo privlačna

Tudi če imaš bolj polno postavo, si lahko zelo seksi in modna – če upoštevaš pet pravil oblačenja.

20. 8. 2009

1. pravilo oblačenja:

Spoznaj vsak delček svojega telesa

Predele telesa, ki ti niso ravno všeč, poskusi prikriti z ohlapnejšimi oblačili, obvezno pa na svojem telesu poišči kakšen atribut, na katerega si ponosna in ga čim bolj poudari.

2. pravilo oblačenja:

Občasno preizkusi kaj novega

Če si vajena nositi hlače in si prepričana, da krilo nikakor ni primerno zate in za tvojo postavo, premisli še enkrat! Morda si v trgovinah do zdaj vedno posegala po napačnih krojih. Vredno si je vzeti čas in poiskati kroj, ki bo pristajal tvoji postavi.

3. pravilo oblačenja:

Plastenje je zakon

Če se ti zdi, da je majica v pasu preveč oprijeta in da preveč poudari tvoje širše boke, si čez njo ogrni lahko jopico, ki bo plapolala med mehkim zibanjem tvojih bokov.

4. pravilo oblačenja:

Izbiraj padajoče materiale

Izbor pravega materiala lahko dela čudeže. Za tvojo postavo so primerni lahki in mehko padajoči materiali, ki se ne bodo nabirali v gubice in te optično še bolj razširili. Vzorcem se ne izogibaj, le pri izboru bodi pazljiva – naj bodo čim bolj drobni.

5. pravilo oblačenja:

Nikar se ne oklepaj črnine

Res je, da si v črni barvi videti bolj suha, a enak učinek lahko dosežeš tudi z barvnimi oblačili pravih krojev. Zato se ne brani barv, ki te bodo poživile in očem dodale poseben čar.

Ne sledi modnim zapovedim za vsako ceno, ampak modo prilagajaj svoji postavi.