Kate Middleton navdušila s sproščenim stajlingom (ki ga boš želela posnemati)

Lahko povemo, da je njen stajling nasprotoval čisto vsakemu trendu za 2021? 🙊

Kate Middleton navdušila s sproščenim stajlingom (ki ga boš želela posnemati) (foto: Profimedia) Profimedia
8. 5. 2021

Prejšnji teden sta vojvodinja in vojvoda Cambriška praznovala 10. obletnico poroke. V času pred tem pomembnim mejnikom je par užival v izletu na kmetijo, se vozil s traktorjem, božal jagnjeta in ob spomladanskem soncu sedel na balah sena.

Kraljevski par, ki je pred kratkim praznoval tudi tretji rojstni dan najmlajšega sina, princa Louisa, in šesti rojstni dan princese Charlotte se je srečal z lastniki družinsko vodene kmetije Manor Farm blizu mesta Darlington v okrožju Durham na severovzhodu

10 najlepših parov sandal iz Zare za letošnjo pomlad in poletje (izbor Elle uredništva)

Anglije. Za sproščeno priložnost je Kate nosila popoln športno eleganten stajling, ki je nasprotoval vsakemu pomladanskemu trendu za leto 2021.

To je stajling, s katerim je navdušila številne:

Kate Middleton je že leta znana po tem, da nosi oprijete kavbojke, zato ta videz ni tako neverjeten, a prvič odkar so modni trendi 2021 razglasili prihod širokih kavbojk jo vidimo v tem modelu.

Kate nosi jakno znamke Seeland, pod pulover slonokoščene barve pa se podpisuje znamka Brora (trajnostna blagovna znamka), srajca, oblečena pod pulover, pa je znamke Sézane. Stajling je zaključila z rjavimi usnjenimi škornji Penelope Chilvers, ki so del Kateine ​​garderobe že 17 let, še preden je postala del kraljeve družine.

Meghan Markle trenutno obožuje TE pomladne čevlje (v Primarku jih najdeš za manj kot 15€)

Fotografije: Profimedia

Preberite več modnih vsebin na Elle.si