Kate Middleton cel čas nosi TE superge, ki pašejo na VSE (kupiš jih lahko tudi pri nas)

Zna se zgoditi, da jih že imaš doma. No, jih imaš? :) 

Kate Middleton cel čas nosi TE superge, ki pašejo na VSE (kupiš jih lahko tudi pri nas) (foto: Profimedia) Profimedia
8. 4. 2022

Ne glede na to, ali gre za retro ali trendovske modele, superge že dolgo zasedajo visok položaj, ko gre za obutev za vsak dan. Njihova brezčasnost in vsestranskost sta jih naredili za obutev, ki jo moramo imeti ob različnih priložnostih, kombinacija z bolj svečanimi modeli pa je nujna v garderobi. 

Poglej, o katerih supergah govorimo:

Če trenutno iščeš superge, ki so udobne, klasične in niso drage, potem ima Kate Middleton rešitev zate. Če si v dvomih, preveriti, kako se najbolje obnese kraljica preverjenega stila Kate Middleton, ki že leta deli svojo ljubezen do enega modela superg, kar je najboljše pa je, da jih najdeš tudi pri nas.

Ta elegantna obleka, ki jo je nosila Angelina Jolie, je popolna za vse ženske v 40-ih

Športni copati Superga so v zadnjem času postali priljubljeni, poleg Kate pa jih nosijo še številne druge zvezdnice, kot so Ariana Grande, Hailey Bieber in Emily Ratajkowski, kar pomeni, da lahko za razmeroma malo denarja dejansko kopiraš obleke zvezdnic.

To je PREHODNA jakna, ki jo to pomlad nosijo vse VPLIVNICE (želela jo boš tudi ti!)

Mimogrede, ta italijanska znamka obstaja že več kot 100 let.

Ker je moda ciklična, je Superga spet v središču pozornosti z razlogom, za brezhibne kombinacije pa je najbolje izbrati bele modele, ki se zlahka prilegajo skoraj vsem.

Kate Middleton se pogosto pojavlja v tem modelu obutve, a poleg bele pogosto nosi olivno zeleno in tudi takšni barvni modeli omogočajo skoraj neskončne možnosti kombiniranja.

Fotografije: Profimedia

Preberite več na Elle.si