Kakšne kopalke izbrati?

Poletje se je komaj začelo. Prišel je najlepši čas v letu, ki ga nestrpno čakaš že celo zimo. Morje, valovi, sonce, ležerno poležavanje in divje zabave s prijatelji. Da boš prava lepotička in zapeljevala kot morska deklica je pomembno predvsem kakšne kopalke boš izbrala!

Kakšne kopalke izbrati? (foto: Manzara) Manzara
9. 7. 2014 | Promocijsko sporočilo

Ti ob vsem hitrem tempu in vseh hobijih ne uspe spremljati kaj so letošnji modni trendi? Ne skrbi, le en klik stran in zvedela boš zadnje modne trende kopalk. Mi zate spremljamo svetovno modno sceno. Sedaj ti ni več potrebno v London, Milano, Pariz, svet mode ti je dosegljiv kar preko domačega naslonjača – preveri na www.manzara.si.

Katere so letošnje modne smernice?

Letos so modne drzne NEON barve, ki še posebej izstopajo na lepo zagorelem telescu. Si za bikini kopalke ali prisegaš na klasični model? Kakorkoli, letos so v modi tako povsem klasični modeli kot bikini kopalke. Če boš malce bolj drzna in izbrala še brazilke, boš gotovo glavna zvezda plaže. Zate smo pripravili več kot 50 modelov po AKCIJSKIH cenah do -50%! Preveri največji prodajni hit - kopalke Lisa:

Manzara - Kopalke

Med najbolj prodajanimi pa se uvrstile tudi push up kopalke, ki ti izoblikujejo postavo in te naredijo pravo zapeljivko. Kopalke Flora (slikca spodaj) so idealne zate, če imaš majhne prsi, saj ti jih lepo povzdignejo in učvrstijo.

Spletna trgovina z oblačili MANZARA ti ponuja več kot 100 modelov različnih kopalk. Prepusti se domišljiji in izbiraj med enobarvnimi, vzorčastimi, črtastimi in živalskimi vzorci.

Manzara - Kopalke

Tako, uredili smo, da boš lepotička na plaži!

Kako pa izstopati tudi na večernih zabavah ali ležernih poletnih sprehodih? Te ponavadi zgrabi panika, kaj obleči ter ure in ure premišljuješ katero obleko izbrati?

Zate imamo hitro, modno in ugodno rešitev! Se rada počutiš udobno, obenem pa želiš biti popolnoma urejena in v skladu z vsemi modnimi zapovedmi? Modni pajaci so idealna alternativa oblekam. Kakšne so prednosti? Ni ti več potrebno kombinirati zgornjega in spodnjega dela, za kar boš prihranila čas in denar. Za različne priložnosti si moraš sicer kupiti razne obleke, od svečanih, večernih do poletnih modelov. V pajacu lahko vse priložnosti združiš v eno. Za sprehod si obuj japonke, medtem ko se za posebne priložnosti poslužuj visokih pet in glamuroznega nakita.

Zate smo pripravili IZJEMNO AKCIJO! Pajac s paskom Olivia (spodnja slikca) v dveh barvah za NEVERJETNIH 14,90 eur!

Manzara - Obleke

Se v nošenju pajaca nikakor »ne najdeš«? Spletna trgovina z oblačili MANZARA je zate pripravila več kot 100 modelov oblek po NEVERJETNIH cenah! Obleke že od 9,90 eur!

Rabiš pomoč? Ne oklevaj, mi smo ti na voljo 24/7. Pokliči nas na 041/206-143 ali piši na info@manzara.si. Pridruži se nam tudi na Facebooku, kjer nam sledi že preko 50.000 uporabnikov: https://www.facebook.com/manzaras.