Modni premiki ali "Kako živeti iz kovčka"

Na stotine mladih (večinoma študentskih) lastovk vsak teden migrira iz večjega mesta, polnega priložnosti, nazaj domov. Da bi ti olajšali pot, smo z blogerko Meribi pripravili nekaj nasvetov, kako spakirati kovček za naporen teden v urbani džungli in sproščen vikend doma.

20. 6. 2018 | Promocijsko sporočilo

Mestni utrip

Ko izbiraš outfit za faks in predavanja, na prvo mesto postavi udobje.

Meribi pravi, da nima nič proti trenirki, vendar naj bo ta iz kakovostnega materiala in dobrega kroja v kombinaciji z lahkotno majico. Za službo si pripravi izbor outfitov, sestavljenih iz osnovnih, klasičnih kosov, ki jih, odvisno od počutja, dopolniš s posebnimi kosi iz omare.

Ključni kosi, ki so večni in praktični:

  • kavbojke
  • bela/črna majica
  • tanek pleten pulover
  • superge
  • enobarvna, lahkotna obleka 

To modno osnovo lahko za popoldanski sestanek ali kavo, ki se nepričakovano zavleče v večerni žur, zlahka nadgradiš z odštekanim krilom ali čevlji.

Kar lahko, podvoji!

Imaš dovolj razbijanja glave s tem, katere kose pustiti v omari in katere strpati v kovček? V teoriji je najlažje spakirati vse, v praksi pa 100- kilogramski kovček za seboj ne preveč elegantno vlečeš po mestnih tlakovanih ulicah.

Zato je najlažje, da osnove, ki so cenovno ugodnejše, enostavno podvojiš - dve zobni ščetki, 2 para jeans hlač, dva polnilca za telefon, 2 beli majici...

Za posebne priložnosti boš seveda morala razmišljati vnaprej, veliko pa lahko storiš s tem, da že pri nakupovanju razmišljaš o možnih kombinacijah! 

Preden se odpraviš nakupovat, razmisli o barvah in stilu oblačil, ki jih že imaš. Preden kupiš kak kos, se najprej vprašaj, ali ga lahko kombiniraš z nečim, kar že imaš doma, tako boš pravilno nadgradila garderobo.

Modni in lepotni bombončki, ki so stalnica modnih migrantk

Pravi kovček

Si naveličana športnih potovalk in treh različnih vrečk, ki ti jih mama napolni s polovico solate in paprike z domačega vrta?

Pametna naložba je majhen kabinski kovček, ki ga po mestu za sabo enostavno povlečeš in je hkrati dovolj velik za en teden outfitov ali vikend pobeg na lepše!

Meribi je navdušena nad kovčki American Tourister, ki združujejo kul dizajn in praktičnost!

Prinesi nazaj več!

Ta kabinski malček omogoča razširitev na kar 41 litrov in ti tako ob vračanju domov omogoča dodatni prostor za vse nakupljene spominke.

Kovček je dobitnik prestižne oblikovalske nagrade Red Dot Design Award 2017, izbiraš lahko med priljubljenimi igrivimi barvami in na svojem potovanju začutiš glasbo z novim kovčkom SoundBox!

Veliki malček

Kabinski potovalni kovček American Tourister SoundBox bo navdušil vse ljubiteljice potovanj in dobre glasbe, dizajn na kovčku namreč spominja na obliko legendarne vinilke.

Kovček SoundBox je primeren za vnos v kabino letala kot ročna prtljaga, štiri dvojna kolesa skupaj z dvojnim izvlečnim ročajem pa zagotavljajo enostavno vožnjo tudi v gneči na letališčih ali mestnih ulicah.

Z malo sreče ga lahko osvojiš tudi ti!

V duhu svetovnega prvenstva v nogometu glasuj za najbolj vroče radiatorče nogometašev in osvoji točno tak kovček, kot ga ima Ronaldo!

Glasuj TUKAJ!