Kako stilirati novo kolekcijo Simone Rocha x H&M? TAKO je to storila Gaja Prestor (VIDEO)

Nova kolekcija Simone Rocha x H&M je od danes končno na voljo na H&M spletni strani, in zate imamo nekaj idej, kako TOP kose te pomladi stiliraš kot Cosmo dekle z naslovnice, Gaja Prestor.

Kako stilirati novo kolekcijo Simone Rocha x H&M? TAKO je to storila Gaja Prestor (VIDEO) (foto: Tjaša Barbo) Tjaša Barbo
11. 3. 2021

Jaaaaaa! Končno je tu dan, ko lahko preko spleta kupiš svoj naj kos težko pričakovane kolekcije Simone Rocha x H&M

Izvoli LINK do kosov TUKAJ

Zagotovo si že slišala, da je zvezda novega H&M sodelovanja Simone Rocha, ki že dlje časa velja za eno najbolj butičnih in trajnostnih oblikovalk sveta.

Irska modna oblikovalka hongkonških korenin se je z omenjenim sodelovanjem tako poklonila svojemu delu minulih desetih let, in v njem združila vse glavne elemente svojih preteklih kolekcij.

Kakšna je kolekcija? Poglej si TUKAJ!

V ekskluzivne sodelovanju je H&M s Cosmopolitan Slovenija posnel video, v katerem ti Cosmo dekle z naslovnice (in svež TV obraz) Gaja Prestor pokaže TOP stajlinge, s katerimi lahko popestriš prihajajočo pomlad:

Poglej si še VIDEO:

Več o kolekciji:

V novi kolekciji je v ospredje postavljen občutek skupnosti, močne ženstvenosti in bližine.

Nova kolekcija je polna ključnih značilnosti kariere in dela dizajnerke Simone Rocha, zato v modnih kosih ne manjka utrinke dvorjanov Tudorja, divjih rastlin, portretov, tartana, perlic, cvetlic, rožnatih in rdečih odtenkih, ... skratka, vsega kar Cosmo dekleta obožujemo!

Vsi kosi in dodatki so po naročilu izdelani v omenjeni modni hiši, tudi oblikovanju pa je Simone posvetila kar precej časa, saj je s tem namenom temeljito pobrskala po arhivu svojega dela. 

Želela sem, da kampanja zajame duh in skupnost zasedbe talentov, pa tudi same kolekcije. Tylerja in vse navdihujoče posameznike sem prosila, da raziskujejo naravne odnose med prijatelji, naravo, družino in ženskostjo. Tako smo ustvarili nekaj naravnega, igrivega in poetičnega v čudovitem Great Dixterju,” je o svojem delu še povedala oblikovalka.

Fotografija: Tjaša Barbo
Video in montaža: Tjaša Barbo in Danijel Čančarević
Stiliranje: Maja Sotošek
Ličenje: Gaja Prestor
Frizura: Noka Žujo
Model: Gaja Prestor