Kaj obuti za decembrske zabave?

Bleščeči salonarji in obutev s peto so must-have za vsak praznični stajling.  

Kaj obuti za decembrske zabave? (foto: Mass) Mass
15. 12. 2022 | Promocijsko sporočilo

Sezona decembrskih zabav je že v polnem teku, zato vas v trgovinah in spletni trgovini Mass že čaka velika ponudba party obutve. Zagrabite priložnost in si v tem predprazničnem dajte duška z izbiro čevljev, v katerih boste zvezda zabave. Naj se žur začne!

Okrašeni salonarji

Najbolj klasična obutev za elegantne priložnosti so zagotovo salonarji. Takšni, posuti s kristalčki, kamenčki in bleščicami pa so naravnost popolni čevlji za zabavo. Najdete jih v kolekcijah priznanih blagovnih znamk Tamaris in Guess, če pa si na svojih čevljih želite le kakšne bleščeče podrobnosti, ne spreglejte salonarjev Alma en Pena. Pika na i večernim oblačilom pa so tudi lakasti salonarji, letos so modni hit takšni, s potiski logotipov. 

Pri salonarjih se lahko poigravate tudi z izbiro različnih petk. To zimo je modni hit piramidna petka, ki čevelj zaradi svoje oblike naredi nekaj posebnega, je pa tudi zelo udobna.  

Polsandali tudi pozimi

Polsandali  so že nekaj časa priljubljena izbira obutve za zabave. Tudi za tiste v zimskem času. Polsandali Upcollection so kombinacija vsega, kar potrebujete za popolno obutev za eleganten praznični stajling, zelo šik pa so tudi polsandali Steve Madden.

Gležnjarji in škornji s peto

Gležnjarji s petkami so udobna in elegantna obutev, v kateri vas ne bo zeblo. S črnimi gležnjarji iz gladkega usnja lahko ustvarjate nepozabne dnevne in večerne stajlinge, jih kombinirate z dolgimi oblekami, pleteninami, bleščicami … Če radi svojim modnim kombinacijam dodajate barve, boste zagotovo navdušeni nad gležnjarji v vijolični in kraljevsko modri barvi. Svoj praznični stajling pa lahko nadgradite tudi z elegantnimi škornji s peto. Očarali vas bodo z detajli, kot so bleščice, ketnice in piramidna petka.