Jesenska moda v znamenju živih barv, bogatih tkanin ter jeansa

Slovo od poletja, ki ga zaznamujejo hladnejši dnevi ter čudovito jesensko sonce, vsako leto pospremimo tudi z menjavo lahkih, prosojnih tkanin z bolj toplimi kosi oblačil. Kako točno pa poskrbeti, da bo naš styling tudi v jesenskih mesecih popoln, nakazujejo najnovejše modne smernice, ki se običajno v septembru predstavljajo na modnih pistah po vsem svetu.

18. 9. 2017 | Promocijsko sporočilo

Kamenčki, perlice in našitki

Letošnjo jesen in zimo bodo kraljevale raznovrstne tkanine oplemenitene s kamenčki in perlicami. Ulični stil, primeren za vsak dan, bo v znamenju našitkov, ki oblačilom dodajajo kanček drznosti. V hladnejših dnevih lahko različne kose oblačil obogatimo s plastenjem, zagotovo pa pri stylingih ne sme manjkati jeans, ki bo tudi eden izmed trendov jeseni in zime 2017.

Jesenski modni spektakel v Europarku

Pravi modni šov s čudovito predstavitvijo prihajajočih modnih smernic je 15. septembra navdušil štajersko prestolnico. V nakupovalnem središču Europark je potekala jesenska modna revija, na kateri so nastopili znani slovenski in tuji obrazi iz sveta mode. Med njimi je bil tudi aktualni mister Slovenije Majk Peroša, ki je nad najnovejšimi trendi naravnost navdušen. Priznane manekenke in manekeni, ki sodelujejo tudi na tednih mode v tujini, so bili tokrat odeti v bogate in žive jesenske barve, med katerimi je izstopala predvsem rdeča.