Jeseni v Ljubljani mednarodni teden mode MBFWLJ 2016

22. oktobra v Ljubljano v Cankarjev dom prihaja Mercedes-Benz Fashion Week.

Jeseni v Ljubljani mednarodni teden mode MBFWLJ 2016 (foto: promocijsko gradivo organizatorja) promocijsko gradivo organizatorja
23. 8. 2016

V osrednji slovenski kulturni ustanovi bo premium teden mode ponudil fotografsko razstavo, modni performans, filmoteko, modne revije, podelitev Mercedes-Benz Fashion Award ter razkošen spremljevalni in družabni program. Tudi tokrat v Ljubljano prihajajo najbolj plodni oblikovalci iz regije in Evrope.

Oktobrska edicija MBFWLJ modnim oblikovalcem premierno ponuja izbiro med prikazom See now / Buy now kolekcij ter sezonskih kolekcij.

To pomeni, da bodo oblikovalci na prihajajoči ediciji MBFWLJ lahko predstavljali tako kolekcije s tekoče sezone, kot kolekcije za pomlad in poletje 2017.

Poleg tega pa bodo oblikovalci po predstavitvi svojih kolekcij dobili ekskluzivno priložnost za trženje in prodajo svojih oblačil tudi na ekskluzivni lokaciji v Berlinu. MBFWLJ s tem poleg strokovnih, umetniških in prijateljskih vezi v sebi nosi izjemen mednarodni gospodarski pogon.

Sašo Radovič, programski in umetniški direktor tedna mode nemške avtomobilske znamke, ob hitro rastočem številu sledilcev #MBFWLJ v oktobrski ediciji modnim oblikovalcem ponuja umetniško svobodo pri odločitvi za predstavitev kolekcije jesen / zima ali pomlad / poletje.

Obiskovalci ter domači in tuji mediji ob tem lahko pričakujejo resnično razkošen program.

Napovedane novosti v slovenskem prostoru pozdravlja tudi predstavnica blagovne znamke Mercedes-Benz v Sloveniji Metka Kejžar.

"V sodelovanju z nemškimi kolegi in agencijo Pristop pripravljamo doslej najbolj razburljivo edicijo. V Cankarjev dom prihajajo mnogi novi ustvarjalci in izjemno nas veseli, da je tudi tokrat Mercedes-Benz Fashion Week gostitelj najboljših."

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri