Jeeej! Kate in Meghan sta napovedali, kakšne majice bomo nosili to sezono (mi smo navdušeni!)

Naši muzi za vse večne čase nam dajeta pogum, da isti kos brez sramu nosimo za vse mogoče priložnosti.

Jeeej! Kate in Meghan sta napovedali, kakšne majice bomo nosili to sezono (mi smo navdušeni!) (foto: Profimedia) Profimedia
26. 3. 2019

Pomlad je letos prišla točno kot ura. Priznamo, glede na izkušnje je nismo upali pričakovati tako zgodaj. Naši muzi za to sezono (in seveda vse druge) sta zopet svakinji, vojvodinja Kate in vojvodinja Meghan.

Ker na našem koledarju na žalost ni nobenih kraljevih obveznosti, smo se posvetile njuni vsakodnevni garderobi in navdih našle v zelo preprosti majici za vsak dan - črtasti bombažni majici z dolgimi rokavi.

Meghan jo je nedavno nosila na kuharskem tečaju v Maroku, Kate pa tovrstne majice nosi kot svoj zaščitni znak. Leta 2013 je v njej igrala odbojko (v petkah!), dve leti kasneje je v njej spremljala princa Georga na polo tekmi, oblekla pa jo je tudi na svojem uradnem obisku na Poljskem in v Nemčiji leta 2017. V glavnem, verjamemo, da v njej tudi spi. 

Ne samo, da se lahko po Kate in Meghan zgledujemo pri izbiri oblačil, brez skrbi lahko tako kot oni dve ponavljamo isto izbiro stajlinga. Če to počneta vojvodinji, kaj ustavlja tebe?

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Če boš obula čevlje TE barve, boš izgledala višja, kot si v resnici

Priporočamo tudi: Na TOLE preprosto jed prisega Gigi Hadid! (zanjo boš porabila manj kot 5 minut)