Je med tvojimi zaobljubami tudi več športa? TO je motivacija, ki si jo iskala!

Če si vsaj malo podobna nam, novinarkam Cosmopolitana, motivacijo lažje najdeš po nakupu novega lepotnega izdelka ali modnega bombončka. In kako se boš najlažje spravila k udejstvovanju novoletnih ciljev in miganju? Takole ...

Je med tvojimi zaobljubami tudi več športa? TO je motivacija, ki si jo iskala! (foto: Promocijsko gradivo Dedoles) Promocijsko gradivo Dedoles
19. 1. 2021 | Promocijsko sporočilo

Novo leto in nove zaobljube so tukaj. Če si na svoj seznam uvrstila fizično aktivnost in se tega že pridno lotevaš - čestitke. V kolikor pa te to še čaka (khm, tako kot nas), pa imamo zate nekaj nasvetov ...

Poskrbi, da boš v svoj vsakdan vnesla vsaj 15 minut, namenjenih zgolj tebi in ... no, švicanju! Da se boš tega kar najlažje lotila, izberi šport ali aktivnost, ki jo imaš najraje - sprehod s psom, skok na bližnji hrib, jutranja joga ali kardio z najljubšo playlisto. 

Za dobro mero motivacije ...

Ne glede na to, ali pozimi svoj čas namenjaš hoji v gore ali zgolj po mestu, je jasno eno - topla oprema je vsekakor pomembna. Zakaj si ne bi popestrila turobnih dni s pisanimi vzorci in zabavnimi potiski, ki bodo navdušili tudi tiste, ki jih boš srečala po poti.

Da se boš lažje spravila k miganju, obleci najljubšo opremo, zaradi katere boš komaj čakala na naslednji trening! Predlagamo ti ujemajoče sete znamke Dedoles, v katere se boš zaljubila.

Veseli modrčki, od 9,99€ | Vesele pajkice, od 12,99€

Da ti bo toplo ...

Najljubši kos zime so za mnoge topli puloverji, ki so odlični za plastenje oblačil. Zakaj ne bi izbrala takega z zabavnim hrčkom, simpatično lisičko ali drugimi živalsko-zimskega motiva?

Dedoles puloverji in majice so ustvarjeni iz najboljšega bombaža, ki zagotavlja toploto in nepogrešljivo udobje.

Poišči svoj motiv tukaj.

Kdaj si nazadnje nosila dokolenke ali nadkolenke?

V Dedoles ponudbi najdeš tudi visooooke nogavice, ki imajo tako kot celotna ponudba, številke zabavne potiske, vzorce in barve.

Najboljše pa je, da lahko izbiraš med velikostmi enakih motivov nadkolenk zase in hlačnimi nogavicami za najmlajše, kar pomeni, da boš lahko matchy s svojo hčerko, nečakinjo ali mlajšo sestro. Takoooo kjut!

Vesele nadkolenke za velike, od 11,99€ | Vesele otroške hlačne nogavice, od 12,99€

Foto: promocijsko gradivo Dedoles