To je najbolj trendi TORBICA letošnje pomladi (in izdeluje jo mlada Slovenka)

Vanjo se boš zaljubila na prvi pogled, saj ni zgolj naravnost očarljiva, pač pa je tudi narejena iz trajnostnih materialov! 😍

To je najbolj trendi TORBICA letošnje pomladi (in izdeluje jo mlada Slovenka) (foto: Profimedia) Profimedia
9. 4. 2021

Torbice, ki so navdušile že mnoge vplivnice, so letos zagotovo na modnem radarju Slovenk (in našega modnega uredništva 😍)

Se strinjaš, da modnih dodatkov ni nikoli preveč? Odlično, mi tudi! Še posebej, ko pride do modnih torbic, smo mnenja, da več je več 🙊. 

V letošnji sezoni pomladi in poletja so modne poličke osvojile prav posebne, takšne iz ostankov blaga tekstilne industrije. Reciklirana preja je torej tista, ki omogoča  videz čisto edinstvenega modnega dodatka, saj za razliko od drugih materialov njena debelina in barvni odtenek nista vedno enaka.

Poglej, katera torbica bo tvoja zvesta spremljevalka to modno sezono (in kje jo lahko najdeš): 

#1

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Belles (@belles_unique)

#2

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Belles (@belles_unique)

#3

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Belles (@belles_unique)

Naravnost čudovite so, se strinjaš? 🎀  Najdeš jih v priljubljenem slovenskem spletnem butiku Belles Unique in sicer TUKAJ!

Lične torbice, ki bodo še posebej izstopale v času poletja, ko jih bomo nosile v kombinaciji z maksi oblekami vseh barvnih odtenkov in vzorcev, pridno ustvarja študentka ekonomije Maja Harb. V njene mojstrovine so se že zaljubile tudi mnoge slovenske vplivnice, nosita jih namreč tudi priznana mojstrica ličenja Karin Poravne in modna vplivnica Tajda Lah.

Maja je očarala tudi naše Cosmo uredništvo, z njo pa smo se pogovarjali o iskanju navdiha, zakaj podpreti slovenske oblikovalce in njenih upih za prihodnost! 

V 5 kratkih, a sladkih, spoznaj Majo iz Belles Unique, ki na slovensko modno sceno prinaša ljubezen do recikliranih materialov in čudovitih torbic:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Belles (@belles_unique)

1. Od kje navdih za torbice in ostale modne dodatke, ki jih lahko najdemo na tvojem profilu?

Navdih za izdelke zmeraj najdem na spletu, kjer ure in ure iščem nekaj posebnega, kar bi lahko ponudila puncam, da v vsej svoji luči zažarijo z unikatnostjo. To je tudi eden izmed mojih ciljev, da jim skušam vliti samozavest in jim pomagati, da se naučijo imeti rade same sebe. Zavedati se morajo, da je vsaka po svoje nekaj posebnega in enak princip je uporabljen tudi pri torbicah. Ker so torbice izdelane iz 100% reciklirane preje, se njihova barvna paleta hitro spreminja, kar pomeni, da se barve med seboj razlikujejo, prav tako pa debelina prej. Vsaka torbica je unikatna, kar daje vsaki samo še večji čar. Same torbice sem zasledila na Pinterestu in v trenutku sem vedela, da je to nekaj, kar enostavno moram deliti in nekaj, kar popolnoma ustreza konceptu moje znamke.

2. Zakaj naj modne ljubiteljice raje izberejo Belles torbico in ne tiste iz ponudbe komercialnih modnih znamk?

Belles torbice so narejene z veliko mero ljubezni do ustvarjanja. So ročno delo, kar pomeni, da je pri vsaki vloženega res ogromno truda, časa, odrekanj in na žalost tudi veliko žuljev in bolečih rok. Je pa na koncu vse to poplačano z zadovoljstvom in podporo strank!

Pri Belles imamo koncept "custom-made", kar pomeni, da lahko punce same izberejo barvo, velikost, dodatke in dizajn, torej same oblikujejo svojo sanjsko torbico. V tem vidim veliko prednost svoje znamke. Komunikacija poteka na individualni ravni, kar pomeni, da se z vsako stranko "ena na ena" dogovoriva o vseh podrobnostih in željah.

S tem, ko podpirate ročna dela, podpirate sanje. Ustvarjalcem tako dajete samo še večji zagon. Če lahko govorim v imenu vseh ustvarjalcev idej, bi zatrdila, da je podpora tukaj res ključnega pomena.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Belles (@belles_unique)

3. Katere bodo naj barve pomladi/poletja? Je katera barva torbic trenutno še posebej iskana in priljubljena?

Rekla bi, da bodo letos v ospredju pastelne barve, moja najljubša pa je zagotovo vijolična! Zraven teh, za tiste bolj drzne, pa rdeča, oranžna in rumena, torej močne barve. Sama bom za svojo poletno torbico izbrala oranžno! 🧡

4. S katerim stajlingom lastnice Belles torbice res ne morejo zgrešiti to pomlad? 

Belles torbice lahko kombiniramo prav zares z vsem. Sama oblika je zelo kompatibilna z različnimi dodatki, s katerimi lahko po lastnem okusu dodelamo torbico. Nosimo jo lahko zraven športnega videza pa vse tja do elegantnih "stajlingov".

So pa tukaj po mojem mnenju ključnega pomena dodatki. Ker so letos zelo trendi torbice z masivnimi verigami, jih imam trenutno tudi sama v ponudbi. S to verigo lahko dodelamo res eleganten videz. Piko na i pa lahko torbicam dajo tudi različne rute, ki jo prav tako popestrijo.

5. Se nam pri sami ponudbi torbic kmalu obetajo kakšne res hude novosti?

Priznam, da je idej res ogromno! Ampak, ker gre za ročna dela, je potrebno vse najprej preizkusiti, dobro preštudirati, dobiti ustrezne materiale, dodatke in to vzame res ogromno časa, tudi živcev (smeh). Trenutno delam na meni zelo ljubem projektu, ki je popoln za poletne dni in čisto v Belles stilu. Močno stiskam pesti, da mi vse uspe že do letošnjega poletja, kaj več pa trenutno ne bom izdala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Belles (@belles_unique)

Mi smo se v Belles torbice naravnost zaljubili, Maja pa ima zate tudi sporočilce:

"Dovolite si biti drzne, zaupajte vase, zavedajte se svojega potenciala in edinstvenosti. Nihče ni kot ti in to je tvoja moč, ki ti je ne more nihče vzeti!"

Bravo, Maja in uspešno na tvoji poti! ❤️

Pripravila: Nina Skok

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Ta modni kos bomo letos PONOSNO nosile tudi TISTE Z OBLINAMI 😍

Priporočamo tudi: Modni kritiki: 'Katie Holmes je obula čevlje, ki so še GRŠI od Crocsov' (imamo FOTKE)