Izšel je novi mini Cosmo

Da, res je - danes je izšla nova posebna izdaja Cosmopolitan Stil in Lepota za letošnjo jesen in zimo, zato brž v najbližjo trafiko!

17. 10. 2008

"Cosmopolitan Lepota in Stil je neke vrste osebni stilist, ki ti sicer ne izda popolnoma, v čem se zvečer odpravi ven, ti pa brez dvoma omogoči, da o svojem stajlingu premisliš kar med listanjem na domačem kavču," je v uvodniku zapisala urednica Tina Deu, mi pa zagotavljamo, da so strani te male revije polne koristnih nasvetov.

Kameleonka

Na naslovnici boš zagledala Madonno, kraljico popa in stila, ki ti jo v notranjosti predstavljamo kot pravo kameleonko. Takšna lahko postaneš tudi ti in se odeneš v prave pletenine in plašč ter se obuješ v trendi škornje.

Kaj je zares 'in'

Pokukaj v revijo, kako je videti vojaška moda in kakšen karo kos ti bo letos najbolj pristajal. Za posebne priložnosti izberi čipko ali hlače novih dimenzij in če še ne veš, kakšne torbice so to jesen in zimo najbolj 'in', boš izvedela v reviji, prav tako pa tudi, kakšen nakit bo popestril tvojo zimsko garderobo. Ne spreglej pa še izbora zapeljivega spodnjega perila!

Sveže punce in fantje

Spoznaj štiri dekleta iz modnega sveta, ki na oblikovalsko sceno prinašajo sveže ideje, nato pa se posladkaj še s štirimi fanti, ki vedo, kako se streže posebnim športom! Mimogrede na zadnji strani pokukaj v torbico Tjaše Železnik in ne spreglej Žverčine kolumnice, ki tokrat govori o …

Navduši ga

Razkrivamo ti, da boš iz moških ust izvedela, da so se vse, kar vedo o oblačenju, naučili od žensk. S posebno zbirko pripomočkov pa ga boš morda navdušila tudi za pospravljanje vajine prelepe kopalnice.

Pripravljena na vse

Preveri še novice iz modnega sveta in tiste novičke, ki so res pred sedanjostjo, poišči pa še 13 genialnih lepotnih bližnjic za trenutke, ko ti primanjkuje časa. Seveda moraš preučiti tudi lepotno biblijo za hladnejše dni in izbrati pričesko, s katero boš paradirala na najdaljšo noč v letu. Preberi še, kakšno dišavo izbrati zase in kako stehtati (ne kilogramov), ampak raven svoje energije, ki ti bo prišla še kako prav v teh dneh, ki prihajajo … Naj bodo kar se da obdani z modo in lepoto, s pomočjo mini Cosma, seveda!