Izjemen uspeh modne oblikovalke Nine Šušnjara!

Modna oblikovalka Nina Šušnjara se je v zadnjem letu intenzivno pripravljala za naskok v tujino, saj se bo predstavila na enem od najprestižnejših modnih dogodkov.

Nina po novem navdušuje z rožnato barvo las. (foto: Klemen Razinger) Klemen Razinger
10. 9. 2015

Z ekipo sedmih ljudi, ki stojijo za Ninino prenovljeno znamko Susnyara, se namreč odpravlja v New York, kjer bo na tednu mode predstavila svojo najnovejšo kolekcijo Kardia.

O tem izjemnem uspehu v njeni karieri in načrtih za prihodnost, v kateri je tudi prostor za družino in otroke, je ekskluzivno spregovorila za revijo Story.

"Ekipa sedmih ljudi oziroma Susnyara tim se odpravlja v New York, kjer nas čaka stanovanje sredi Manhattna. Predstavit gremo kolekcijo na newyorški teden mode za neodvisne oblikovalce. Gre za drugo vejo tedna mode, za tiste malo manjše znamke, ki dobijo priložnost, da njihove stvaritve vidijo povabljenci, ki so v veliki večini buyerji, investitorji in modni uredniki. Živimo v svetu, kjer so se izoblikovale zelo velike znamke, zato se vedno iščejo nove, sveže ideje in obrazi, tako da zdaj ti t. i. neodvisni indie tedni mode predstavljajo pravo meko za modne strokovnjake," je za revijo Story povedala Šušnjara, ki je sama rada oblečena udobno.

"V obleki se moram dobro počutiti in rada pokažem svoje telo, ampak ne, da ga razkrijem. Zato sem tudi razvila kolekcijo, kjer so kosi pozorni na telo, ampak hkrati ponujajo veliko mero varnosti. Veliko sem raziskovala in vsem ženskam je skupno to, da želimo biti seksi, ne da bi preveč razkrile. Tople vode se ne da odkrivati, ampak mogoče smo pa jo," se smeji Nina, ki je podpisala tudi sodelovanje s prestižno znamko Jaguar!

Več o vseh njenih projektih si lahko prebereš v ekskuzivnem intervjuju v čisto sveži številki revije Story, za katero je iskreno spregovorila tudi o svojem fantu Anžetu Zalarju.

Story

Preberi še: Kaj moški najprej opazijo pri ženskah ali pa si oglej fotografije hipsterske Barbie, ki je prava Instagram senzacija!