Izbira modrčka: Poigraj se z velikostjo!

Veliko je načinov, s katerimi lahko svoje balončke navidezno napihneš ali zmanjšaš in se pobahaš z novimi.

26. 7. 2011

Tvoje prsi so manjše (A, B)

  • Material

Bolj kot je vpadljiv material modrčka, bolj bodo opazne tvoje prsi. Štejejo: sijoči, čipkasti in kosmati materiali, žive in svetlejše barve, pisani in opazni vzorci, gube.

  • Pripomočki

V svoj običajen modrček lahko vtakneš blazinice: silikonske, zračne, iz pene, gela ... Veš, kam jih namestiti? Žemljico dajo blazinice, nameščene pri kraju, hribčka spodaj v košarici, pomaranče pa ustvarijo blazinice spodaj in na straneh, ki stisnejo prsi skupaj in jih postavijo pokonci.

  • Poseben modrček

Čudežni modrček (push-up) – z njim bodo tvoje jagode videti večje, saj v sebi skriva dodatne blazinice. U la la učinek da takšen, ki prsi privzdigne in jih potisne skupaj.

Žal je tako, da pri večjih prsih (B, C) čudežni modrček naredi večje čudeže kot pri manjših (ker ima kaj privzdigniti in stisniti skupaj).

  • Triki

Naša sodelavka Nika, ki lepotiči znane, nam je zaupala:

“Prsi nekaterih zvezdnic so na TV videti večje, ker nosijo dva modrčka hkrati; prevelikega napolnijo z neštetimi blazinicami ali pa imajo v oblačila všito še dodatno podporo.”

Tvoje prsi so večje (C, D, E ...)

  • Material

Na videz jih zmanjša: čipka na zgornjih delih košaric – detajli na tem mestu velikost ‘razdelijo’. Izbiraj enobarvne modele nevpadljivih barv in nesijočih materialov. Pristajajo ti večji vzorci.

  • Pripomočki

Težava velikih prsi je teža. Zato potrebuješ nekaj, kar jih bo privzdignilo, na da bi jih povečalo. To lahko storiš z blazinicami. Ozke namesti čim bolj na spodnji rob košarice. Izkoristi kar tiste za povečanje prsi ali pa na www.victoriassecret.com poišči prav posebne za ta namen.

  • Poseben modrček

Modrček za manjši videz prsi (minimizer): na videz pomanjša tvoje prsi za eno številko (kadar nočeš biti izzivalna, npr. na večerji pri tašči). Košarice so termično oblikovane, tako da so lahko brezšivne in s tem še bolj neopazne.

  • Triki

Preveri, ali je stranski del košarice ojačan in ali je naramnica pomaknjena bolj proti sredini ter dovolj prožna in široka, da se ne zareže v kožo.