Izberi svojo najljubšo obleko za najbolj vroče dni (našle smo jih v Sportini)

Poletje je v polnem razcvetu in me z njim, kajne? Ker lahkotnih in prelepih poletnih oblek ni nikoli dovolj, smo poiskale še nekaj nadvse navdihujočih zate, ki tako kot me obožuješ ta letni čas.

Izberi svojo najljubšo obleko za najbolj vroče dni (našle smo jih v Sportini) (foto: PROFIMEDIA) PROFIMEDIA
17. 6. 2021 | Promocijsko sporočilo

Džins za modro poletje

Ko poleti oblečeš obleko iz džinsa ali v barvi džinsa, se počutiš, kot bi se odela v modro poletno nebo. Ali v morske valove. V njej se boš počutila svobodno, lahkotno, udobno, sproščeno ... Obleka iz džinsa je sinonim za prijetno vzdušje tega letnega časa.

Obleka Marx 

Rumena kot poklon soncu

Še ena barva, ki bo priklicala tisto pravo poletno atmosfero. Obleci se v sončno barvo, ko se sredi vročega dne odpraviš na sladoled v mesto, ali jo zvečer popelji na lahkoten sprehod ob morju. Rumena obleka je popolna spremljevalka poletnih dni in noči!

Obleka Only 

Poletje v cvetju

Cvetlične obleke kar kličejo po romantiki in čudovitem poletnem vzdušju. Izberi jo, če rada izražaš ženstvenost, nežnost in svojo romantično dušo. Plapolala bo v poletnem vetru, medtem ko se boš sprehajala ob obali in počutila popolnoma predano temu najlepšemu letnemu času.

Obleka Tom Tailor 

Črna za poletne večere

Morda si kdaj dvomila, a črna obleka je lahko popolna izbira za poletne dni. Verjetno je ne boš oblekla, ko je sonce najvišje na nebu, a ko pade noč in se odpraviš v mesto na pijačo ali na sprehod po promenadi, ne bi mogla izbrati bolj primerne oprave. Preprosta, a obenem tako zelo ženstvena in elegantna.

Obleka Armani Exchange

Če želiš najti svojo najljubšo obleko ali poletno opravo, se odpravi na ekskluzivni nakupovalni festival v trgovine Sportina Group!

Poletna kolekcija priznanih modnih znamk te čaka s kar 40 % popustom v trgovinah XYZ, SPORTINA, SUPERDRY in ARMANI EXCHANGE ter na spletu shop.xyz.fashion in shop.sportina.fashion.

Od 17. do 20. junija se sleci na -40 in obleci v najnovejše modne zapovedi za nepozabne dogodivščine tega poletja.