Osvoji Cosmo Instagram izziv!

Ne le, da na Cosmopolitansi Instagramu navdušeno objavljamo zabavne trenutke, ki se dogajajo v roza pisarni. Poskrbele bomo tudi, da se z nami zabavaš tudi ti! Izzivamo te, da z nami deliš zmagovalni #cosmostil!

30. 5. 2013

In kakšna je tema cosmo izziva?

Barvaste hlače so zelo cosmo in verjamemo, da se v tvoji omari najde vsaj en par. Pokaži nam, da jih nosiš s posebnim stilom. Kako? Fotkaj svoje najljubše barvaste hlače v kombinaciji z drugimi oblačili ali najljubšimi dodatki, fotki dodaj filter, komentar in hashtag ter jo objavi na svojem Instagramu.

Pri objavi na Instagramu NE smeš pozabiti:

1. dodati hashtag #cosmostil in

2. nas označiti na sliki z @cosmopolitansi.

Instagram

Svojo umetnino lahko deliš tudi na Facebooku in tako prijateljicam sporočiš, da lahko sodelujejo tudi same. Če si ena tistih, ki prisega na detajle, na fotografiji označi tudi @Cosmopolitan Slovenija.

#cosmostil fotke bomo zbirali do 16. junija 2013 nato pa izžrebali tri, ki jih bomo nagradili z bonom Tom Tailor v vrednosti 40€. Zmagovalne fotke bodo izžrebane le med tistimi, ki boste upoštevale oba kriterija sodelovanja.

Preden se lotiš sodelovanja, preveri še trike objavljanja, zaradi katerih bodo ♥ tvojih fotk lahko le rasli ;)

In še to... če si bolj radovedne sorte in želiš vedeti, kaj se dogaja za platnicami Cosmopolitana, nam na Instagramu sledi na @cosmopolitansi!

Tom Tailor logo

 

 

 

 

Splošni pogoji nagradne igre

Organizator nagradne igre je AM Ljubljana, d.o.o. Nagradna igra poteka od 30. 5. do 16. 6. 2013. V žrebanju za nagrade bodo sodelovale vse slike, ki bodo upoštevale vsa opredeljena navodila nagradne igre (objavljena slika mora vključevati hashtag #cosmostil in tag @cosmopolitansi). Žrebanje nagrajencev bo 17. 6. 2013, v prostorih redakcije Cosmopolitan v Ljubljani na Vošnjakovi 3. Nagrajence bomo o prejemu nagrade obvestili preko komentarja Instagram fotke, novička  bo objavljena tudi na spletnem mestu cosmopolitan.si. Nagrade morajo nagrajenci prevzeti najkasneje mesec dni po objavi novičke. Po tem času nagrajenec ni več upravičen do nagrade. Rezultati žrebanja so dokončni in se nanje ni mogoče pritožiti. Nagrade niso prenosljive in jih ni mogoče zamenjati za gotovino. Sodelovanje v nagradni igri ni pogojeno z nakupom revije Cosmopolitan.

S sodelovanjem v nagradni igri na spletni strani www.cosmopolitan.si udeleženec nagradne igre potrjuje, da je v celoti seznanjen s pravili in pogoji nagradne igre, da jih razume in se z njimi strinja. Osebne podatke bo organizator obdeloval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in internimi pravilniki o varstvu osebnih podatkov, sprejetimi pri organizatorju. Splošni pogoji nagradne igre so v celoti objavljeni na www.adriamedia.si.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri