Hudo! Poglej novo ZIMSKO kolekcijo čevljev UGG (z novimi modeli njihovega kultnega škornja Classic)

Mi bi imele kar vse! 😍 P.S. Je še prezgodaj za pisanje pisem Božičku? 🎄

Hudo! Poglej novo ZIMSKO kolekcijo čevljev UGG (z novimi modeli njihovega kultnega škornja Classic) (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
11. 11. 2019 | Promocijsko sporočilo

Zagotovo si že slišala za UGG®, ki je danes po vsem svetu poznana kot blagovna znamka, ki zaznamuje življenjski slog in ima v ponudbi legendarni škorenj Classic.

T.i. 'Uggice' je najprej nosila hollywoodska elita, modni uredniki, nato pa preostali svet, saj so obutev, oblačila, modni dodatki ter oprema za dom oblikovani z brezkompromisnim odnosom do kakovosti in obrtništva.

UGG® predstavlja novo kampanjo #UGGLIFE za jesen/zimo 2019.

V globalni kampanji, ki izpostavlja vezi ter duha, ki združuje družine, najdemo pare različnih generacij, ki podpirajo, izzivajo in navdihujejo drug drugega kot posameznika.

Svet je postal kompliciran in težaven. Vsi potrebujemo ljubezen in podporo družine. Najsi bo to družina, v katero se rodimo ali takšna, ki si jo ustvarimo sami, le-ta nam pomaga pri naši rasti, da postanemo oseba, ki si želimo postati. Pri UGG-u smo bili vedno prepričanja, da je družina zelo pomembna, kajti; ali bi bili brez nje dovolj hrabri, da bi bili tisto, kar smo v resnici? S kampanjo #UGGLIFE želimo slaviti naše prijatelje, njihove družine in njihovo ljubezen.

- Andrea O’Donnell, presednica, Fashion Lifestyle, Deckers Brands

UGG za novo sezono predstavlja novo kolekcijo katere navdih je San Francisco, mesto raznolikosti, barvitosti, sproščenosti, inovacij, kreativnega in ustvarjalnega razmišljanja.     

Z ohranjanjem razpoloženja in občutka, značilna samo za UGG®, znamka naznanja praznično kolekcijo, ki poustvarja znamenite izdelke iz družine UGG®, ki so primerni za vsakega posameznika.

 

Navdih smo našli v obutvi Classic Short II, Classic Mini II in Neumel. Kolekcijo sestavlja trinajst prenovljenih in priznanih slogov.

Ženski Classic Short 219,90 €, ženski Classic Mini 189,90 €, moški Neumel WP 199,90 €

Škorenj Classic je dobil ponoven zagon s škornjem Classic Femme Mini, ki se ponaša s 5-centimetrsko klinasto peto, mehkim velurjem, volneno podlogo in trpežnim podplatom.

Ženski Classic Femme Mini169,90 €

Škorenj Classic Boom Buckle, hibrid našega klasičnega škornja in superg, ima spleten trak, da je še bolj eleganten.

Ženski Boom Buckle 179,90 €

Classic Rebel Biker Mini je drznejša nova različica škornja UGG® Classic in premika meje s prepoznavnimi detajli, ki so značilni za motoristične škornje, ter na daleč opaznim zobato-zarezanim podplatom.   

Ženski Classic Rebel Biker Mini 219,90 €

Kolekcija je na voljo na ugg.si in na pooblaščenih prodajnih mestih.

Fotografije: Promocijsko gradivo, Profimedia