Hit letošnjega poletja: zapestnice, ki iskreno povedo, kdo si

Trgovina Smile Concept Store predstavlja nov modni hit - zapestnice, ki iskreno povedo, kdo si. Nepogrešljiv kos nakita in obvezen del letošnje poletne garderobe.

Hit letošnjega poletja: zapestnice, ki iskreno povedo, kdo si (foto: Matic Kremžar) Matic Kremžar
23. 6. 2017

V Smile Concept Store na Mestnem trgu v Ljubljani so doma drobne pozornosti, dekoracije za dom in praznovanja, unikatni nakit ter vsakdanji lepi izdelki. Namen vsakega izmed njih je, da v trenutku prevzame in nariše nasmeh na obraz.

Po nasmeh so ta teden prišle tudi modne in lepotne blogerke ter zveste potrošnice in njihove prijateljice, ki so navdušeno prisluhnile novim modnim smernicam in si vzele čas za skupno druženje.

Še posebej pa so se razveselile novih zapestnic »Iskreno to, kar si«, ki jih je zbranim udeleženkam predstavila modna poznavalka Lorella Flego

"Zapestnice 'Iskreno to, kar si' v srebrni ali zlati različici nosijo najlepša in iskrena sporočila. Imajo dodelane detajle in barve, med katerimi si lahko vsaka izbere svojo. Z njimi si lahko nanizaš ne le modno, ampak tudi osebno zgodbo," pojasnjuje modna in lepotna urednica, vizažistka in blogerka Nika Veger.

Vsi izdelki trgovine Smile Concept Store so premišljeno oblikovani, izdelani detajli pa jih naredijo posebne in unikatne. V Smile-u so pod eno streho združeni izdelki slovenskih in tujih oblikovalcev. Prostor je namenjen tistim, ki ljubijo drugačno in se razveselijo odličnega dizajna po dostopnih cenah.

»Smile Concept Store nas združuje, ima dušo in poskrbi, da je življenje lepše. Trgovina od nas zahteva nasmeh, ki se ga hitro nalezeš ter narekuje širjenje dobre volje in pozitivne energije,« je povedala voditeljica dogodka in modna poznavalka Lorella Flego.

Po ogledu kolekcije v trgovini, kjer so doma izvirnost, kreativnost in dobra volja, se je druženje prijateljic prestavilo v zeleno oazo Botaničnega vrta.

Tam je sledilo inspirativno predavanje Irene Deželak o tem, kako obogatiti svoje življenje, po njem pa se je dogodek prevesil v sproščeno druženje in ženski klepet v tropskem rastlinjaku.