Slika 2/9

Sherlock Soon, 110 €

Promocijsko gradivo

Si že slišala za 'grde' superge, dad sneakers ali očetove superge?

Kakorkoli jih že poimenujemo, so superge z robustnim podplatom vsemogočih aerodinamičnih oblik ali takšne, ki izgledajo kot nogavica, novi fenomen ulične mode. 

Nosijo jih Gigi in Bella Hadid, Alec Baldwin, Rita Ora, Kendall Jenner in vsa druga 'it' dekleta, v novo kolekcijo pa je številne modele vključil tudi Mass.

Na jesenskih modnih ulicah letos kraljujejo ekstravagantne superge

Videli smo jih že na številnih zvezdnicah, pred kratkim pa so osvojile našo urbano sceno. Tako imenovane 'grde' superge ali 'ugly sneakers' prepoznamo po drugačnih, neobičajnih oblikah, izstopajočih barvnih kombinacijah in masivnih debelih podplatih.

Bolj so ekstravagantne in odštekane, bolj so modne!

Masivni podplati so nesimetričnih oblik in pogosto obarvani v različne barve, vzorce ali materiale – brez omejitev pri dizajnu.

Massova nova kolekcija superg je polna izstopajočih modelov za najbolj drzne. Urbane ulice pa so polne tudi posebnih superg v stilu Balenciage, ki so od podplata naprej narejene kot nogavica, ki gleženj tesno objame in si jih enostavno poveznete na nogo.

Tako imenovane 'sock sneakers' so zanimiva kombinacija podplata iz gume ali podobnih materialov, nad tem pa se dviguje debela tkanina, ki objame nogo.

Super bodo dopolnile stajling z odštekano obleko ali hlačnim kostimom.

Več informacij in obutve na spletni strani Mass.si.