Glasuj za čevelj tedna in se poteguj za super nagrade

Vsak teden nam pomagaj izbrati čevelj tedna, ki bo v prodajalnah Mass znižan za 30% in se poteguj za bogate nagrade. Morda darilni bon Mass v višini 100 EUR oz. 300 EUR pristane ravno v tvojih rokah!

Glasuj za čevelj tedna in se poteguj za super nagrade (foto: promo Mass) promo Mass
21. 5. 2015 | Promocijsko sporočilo

Zmagovalni čevelj tega tedna jeelegantna pletena balerinka, ki jo lahko kupite v prodajalnah Mass s 30% popustom.

Nagrajenka preteklega tedna, ki prejme darilni bon za čevlje v višini 100 EUR, je Ana Š. iz Šempetra pri Gorici. Čestitamo! Nagrado bo nagrajenka prejela po pošti.

Nadaljujemo s tretjim delom akcije, v kateri izbiraš med izbranimi modeli modnih sandal, ki te bodo lahkotno in barvito pospremili v poletne dni.

Glasuj za svojega favorita. Čevelj, ki bo v tednu od 21. do 27. maja prejel največ glasov, bo ves naslednji teden od 28. maja do 3. junija v prodajalnah Mass po Sloveniji kupcem na voljo s 30% popustom.

Svojega najljubšega lahko izbereš tukaj>>>.

Med vsemi, ki boste glasovali, bomo vsak teden izžrebali nekoga, ki prejme darilni bon za čevlje v višini 100 EUR.

Štiritedenska tematska akcija Massa in Storyja, v sklopu katere boste vsak teden izbirali čevelj, ki mu bodo v Massovih prodajalnah znižali ceno za 30%, se bo končala z glavnim žrebanjem, v katerem bomo med vsemi, ki boste oddali svoj glas, izžrebali nekoga, ki bo prejel darilni bon za čevlje v vrednosti 300 EUR.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri