Fotogalerija s Fashion Campa 2014 v Portorožu

Ta petek se je na zaključnem dogodku leta, Fashion Camp 2014, v Alaya baru v Portorožu premierno predstavilo 25 modelov v kreacijah mladih kreatorjev iz Slovenije in tujine, ter v blagovnih znamkah podjetja Sportina group.

Fotogalerija s Fashion Campa 2014 v Portorožu (foto: Fashion Camp) Fashion Camp
7. 7. 2014 | Promocijsko sporočilo

Pravi spektakel in vrhunska modna revija, ki je obeležila zaključek Fashion campa 2014 v izvedbi casting agencije Avdicija.com.

Dogajanje je tokrat popestril voditelj Rado Mulej, z glasbenim nastopom pa je navdušila pevka in pianistka Daša Gradišek. Predstavljena je bila nova kolekcija blagovnih znamk Sportina Group, P2 kozmetika, in kreacije mladih ter uveljavljenih kreatorjev, ... Predstavili so se modeli, fotografi, make up artisti, hair stylisti, kreatorji, designerji, scenografi in stilisti v domači in mednarodni zasedbi. Modeli v tem tednu zelo napredovali in so že dobili prve ponudbe za delo v modnem svetu. Dogodka so se udeležili številni znani obrazi in se zabavali še dolgo v noč. Med znanimi obrazi sta bila še posebej razpoložena Iris Mulej in njen fant Danijel.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri