FOTO: Melania Trump na modnem področju naravnost blesti

Po pisanju ameriških medijev je Melania Trump dala modno lekcijo Hillary Clinton, glavni konkurentki svojega soproga Donalda Trumpa, in tudi drugim damam, ki so sodelovale v ameriški predsedniški kampanji. V tem pogledu bo torej vsekakor dostojna naslednica Michelle Obama, ki slovi kot ena tistih prvih dam z največ stila.

FOTO: Melania Trump na modnem področju naravnost blesti (foto: Profimedia) Profimedia
28. 11. 2016

Melania Trump, žena Donalda Trumpa, ki bo 20. januarja tudi uradno postal novi ameriški predsednik, je že večkrat povedala, da je ljubezen do mode in lepih krojev podedovala po svoji mami Amaliji, krojačici in oblikovalki v tovarni otroških oblačil Jutranjka, ki danes žal ne obstaja več.

To ljubezen je med drugim izkazovala med vso predsedniško kampanjo in dokazovala, da na modnem področju naravnost blesti in da ji pri tem pomagajo tudi manekenske izkušnje.

Ko je šla volit, je na primer izbrala ozko obleko umazano bele barve brez rokavov s podpisom Michaela Korsa, čez njo pa je nosila svetlo rjav plašč z zlatimi gumbi francoske modne hiše Balmain.

Nič manj eleganten ni bil niti njen mož, ki je svoj glas oddal v dragoceni obleki italijanske znamke Brioni, ki ji pravijo tudi 'Ferrari med oblekami'.

Melania je na modnem področju upravičeno samozavestna in suverena, zato ni čudno, da prav nikomur ne dovoli, da bi njen izbor oblačil postavljal pod vprašaj. Poleg tega prav vse, kar nosi, izbere in kupi sama.

Omenjeno Korsovo obleko je na primer kupila v butiku na sloviti newyorški aveniji Madison, Balmainov plašč pa prek spletne trgovine z luksuzno modo Net-a-Porter.

Pohvalno pa je tudi to, da 46-letnica, ki je s Trumpom poročena od leta 2005, ne dovoli, da bi politična prepričanja vplivala na izbiro njenih oblačil.

Ne nazadnje je gospod Kors izrazil svojo podporo Hillary Clinton, a se je Melania kljub temu odločila za nakup njegove obleke, na finalnem predsedniškem soočenju pa je nosila obleko s podpisom Ralpha Laurena, ki je prav tako povsem odkrito prisegal na demokratsko kandidatko.

Bodoča prva dama se je torej odločila, da ne bo mešala politike in mode, ampak je ostala zvesta svojemu modnemu slogu, za kar si vsekakor zasluži pohvale.

Napisal: Tim Jeras (za Novo)

Poglej še: Tjaša Kokalj odprla vrata svojega doma, poglej kakšen sanjski lepotni kotiček ima (VIDEO)