Finalni poletni popusti v Sportini so vse, kar potrebuješ za modni zaključek poletja (in privlačen začetek jeseni)

Čutiš prepih čez tvojo garderobo? Se ti zdi, da bi lahko malce dopolnila kose, ki so se čez poletje nekoliko izpeli? Odlična novica – Sportina je ravnokar pričela z neverjetnimi finalnimi letnimi popusti, ki kar za 50 % znižujejo cene na označenih kosih. Tudi takšnih, ki ti bodo še kako prav prišli v hladnejših dneh naslednje sezone.

Finalni poletni popusti v Sportini so vse, kar potrebuješ za modni zaključek poletja (in privlačen začetek jeseni) (foto: Sportina) Sportina
18. 8. 2022 | Promocijsko sporočilo

Obvezni jeans

Ni težko najti jeans hlač, je pa včasih težko najti res dobre jeans hlače. Takšne, ki poudarijo tisto, kar morajo poudariti in stisnejo tam, kjer morajo stisniti. Zdaj, ko v Sportini ugodnosti kar dežujejo, navleci nase jeans hlače Francomina, da začutiš, kako je, ko se ti zdi, da so hlače narejene samo zate. Znamka ima na voljo kar nekaj različnih modelov, tako da bo zagotovo našla prav tistega, ki ti najbolj odgovarja.

Sportina

Toplo zavetje

Na vedno bolj zabrisani meji med 'casual' in eleganco se modni slogi vedno odlično dopolnijo z jaknami in plašči. Ko je hladno ali dežuje, te kakovostna jakna zadrži v topel objem, ko se pokaže sonce, pa odprta plapola v ritmu tvojega koraka. Na primer ta prelepa jesensko-zimska jakna Francomina, ki jo zagotovo lahko kombiniraš z večino tvoje obstoječe garderobe.

Sportina

Imaš raje bolj živahne barve in bolj športni pristop k ogrevanju telesa? Čudoviti suknjič Only v električni barvi bo poskrbel, da bo boš vedno pritegnila pozornost.

Sportina

Udobje s sporočilom

Povej s puloverjem – udobni, mehki puloverji s potiskom so neustavljiv trend, ki vsakodnevnemu modnemu slogu dodaja dotik igrivosti. Pa še vsi strmijo vate, ko prebirajo, kaj jim želiš povedati na svojem novem 'kapučarju'. Nas je navdušil pulover Marx in nedvomno te bo spremljal še globoko v hladno sezono.

Sportina

Majica na majico

Lahkotne majice s kratkimi rokavi so nepogrešljive ne glede na sezono. Ni situacije, kjer lična majica s kratkimi rokavi ne more biti del tvoje modne zgodbe, zato poskrbi, da bo tvoja zaloga osvežena za novo študijsko ali karierno rundo. V sklopu finalnih poletnih razprodaj imaš na voljo kup čudovitih Morgan majic s kratkim rokavom za vse priložnosti.

Sportina

Kdo tu nosi hlače?

Elegantne ali bolj športne, temne ali svetle, z veliko ali malo žepi. Hlače vseh sort so že priromale na plano za hladnejše večere, najnovejši trendi pa inovativno prepletajo funkcionalnost, udobje in eleganco. Za bolj poskočne dni izberi te hlače Only, ki jih lahko brez težav 'furaš' kot del finega ali pa bolj 'casual' sloga.

Sportina

Finalni poletni popusti, ki prinašajo kar 50% znižanja na označene izdelke, vas čakajo v trgovinah XYZ, SPORTINA, SUPERDRY in ARMANI EXCHANGE, pa tudi na spletu v shop.xyz.fashion in shop.sportina.fashion.

XYZ