Fashion Camp - pravo mesto za vse, ki želijo delati v modi

Priložnost za modele, fotografe, make up artiste, hair styliste, kreatorje, designerje, scenografe, stiliste in fotografe - to je Fashion Camp.

24. 6. 2014

Fashion Camp že peto leto daje priložnost posameznikom, ki si želijo uspeti v svetu mode doma in v tujini. Gre za modne počitnice z učinkovitimi delavnicami, ki vsako leto znova kalijo še več novih zvenečih imen.

Vsem skorajšnjim profesionalcem, ki so bodisi na začetku ali na svoji že priznani poslovni poti s svojo start-up dejavnostjo, pomagajo z neprecenljivimi izkušnjami, poslovnimi priložnostmi. Pomagajo jim do predstavitve idej ter jim dajeo priložnost, da se uveljavijo ter zgradijo mrežo poznanstev v tem prestižnem poslu. Fashion Camp je stičišče vseh teh perspektivnih umetniških poklicev in združuje energijo, ideje, umetnost in izkušnje vseh udeležencev na enem mestu na inovativen in učinkovit način pod budnim očesom izkušenih mentorjev.

Fashion Camp udeležencem vseh profilov, preko različnih foto setov in delavnic, omogoča, da izrazijo in dokažejo ves svoj potencial in talent na svojem področju. Vsak umetnik ima možnost predstaviti in izpopolniti svoje ideje, produkte, izdelke, torej njega samega njegovim bodočim kolegom in morda tudi poslovnim partnerjem.

Več o dogodkih v okviru Fashion Campa preveri na spletni povezavi www.fashioncamp.eu

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri