Ekskluzivno: Maja Keuc ZABLESTELA v novi kolekciji H&M Studio P/P23 za revijo Elle

O, vauuuu! 🔥

Ekskluzivno: Maja Keuc ZABLESTELA v novi kolekciji H&M Studio P/P23 za revijo Elle (foto: H&M) H&M
13. 2. 2023

V impresivnih modnih kosih nove kolekcije H&M Studio P/P23, ustvarjene po navdihu zlate dobe Hollywooda, je v reviji Elle ekskluzivno zablestela brezčasna diva Maja Keuc.

Kot smo pri znamki H&M že vajeni, tudi najnovejša kolekcija nosi s seboj prav poseben koncept. V prehodu v pomladansko sezono v ospredje stopajo živahnejše barve, ekstravagantnejši kosi in sproščene forme, ki kar kličejo, da jih pokažemo. Da nas popeljejo v večer plesa, zabave in sprostitve. 

Navdih so ponudile hollywoodske boginje zlate dobe in sodobne megazvezdnice, ki pri modnih trendih vedno rade odkrivajo nova obzorja. Zato je bila Maja 'Amaya' Keuc kot nalašč, da za Elle pokaže, kako lahko kolekcija H&M Studio P/P23 poživi našo spomladansko garderobo.

Kolekcija H&M Studio P/P23 bo od 2. marca na voljo na hm.com.

"V tej sezoni je moda drzna in za Studio P/P23 smo želeli premakniti okvirje v smislu barv in silhuete. Hkrati smo bolj ekstravagantne stile večernih oblačil nadomestili z zelo preprostimi bližnjicami do brezčasnega stila, kot je usnjena motoristična jakna, ki jo lahko nosite vedno znova," pravi Ann-Sofie Johansson, kreativna svetovalka pri H&M.

Fotografije: Mimi Antolović za @ Umer Artist Agency
Kreativno vodenje in stiliranje:
Petra Windschnurer
Pričeska:
Aska kajtazović za Mič styling
Ličenje:
Muhair Vanjua Djuran
Asistent fotografije:
Luka Svetić

Preberi tudi: Si stare najlonke želela vreči stran? Nikar, saj iz njih lahko izdelaš ta kjut dodatek za dom

Fotografije: Profimedia, H&M, Mimi Antolović za @ Umer Artist Agency