Deichmann z mislijo na ljubiteljice stiletk

Škornji, polškornji in gležnarji so v prihajajočih mesecih obvezni v tvoji garderobni omari.

Deichmann z mislijo na ljubiteljice stiletk (foto: promocijsko) promocijsko
12. 9. 2013 | Promocijsko sporočilo

Ker si elegantne mlade dame pač ne morejo zares predstavljati jeseni in zime brez visokih petk, boste toliko bolj vesele pestre izbire trendi petk, za katere bo poskrbela nova kolekcija, ki jo je že moč najti v trgovinah Deichmann.

Trendi za novo sezono napovedujejo zanimive detajle.

Čevlje še vedno krasijo kamenčki in zakovice, ki se sedaj pojavljajo tudi na petkah in kapicah salonarjev. Za tiste, ki cenijo udobje, so tukaj športni čevlji z visoko peto, ki postajajo vse bolj priljubljeni. Poleg tega, da so na vrhuncu priljubljenosti, nudijo udobje za vsakodnevne aktivnosti.

Temne barve z veliko črnine v kolekciji jesen/zima 2013/14 igrajo pomembno vlogo. Pestrim poletnim barvam smo dokončno rekli adijo. Jesenska barvna paleta sega od temno modre, škrlatne, temno rdeče pa vse do temno zelene.

Razkošni dodatki, ki skrbijo za jesenski glamur, krasijo vse vrste čevljev, od robustnih motorističnih škornjev do salonarjev. Pri salonarjh je letos dovoljeno prav vse: vrtoglavo visoke tanke petke, platforme in ponovno so tukaj prefinjeni koničasti salonarji, ki so v zadnjih sezonah izgubili svoj primat.

Nagrajenke nagradne igre Hitre in drzne

Rezultati nagradne igre Hitre in drzne v Deichmannovih petkah!