Danes si lahko privoščiš vse

Čeprav bo prava maškarada šele februarja, si lahko že danes privoščiš malce odklopa. Na noč čarovnic ustvari čarovniško opravo in se pojdi noro zabavat!

31. 10. 2007

Ljudje že vrsto stoletij uporabljamo obleko in vse vrste dodatkov za sporočanje zunanjemu svetu. Obleka pove veliko o človeku, a kaj, ko veliko ljudi svoje oblačenje podredi 'pravilom'. Na današnji dan pravila ne veljajo, zato se lahko oblečeš točno tako, kot si želiš … strašno ali pa malo manj strašno – važno je, da bo v izbrani opravi zabavno!

Iz zaprašene omare

Danes lahko spregovori obleka, zato lahko oblečeš vse, kar boš našla v najbolj zaprašeni mamini ali babičini omari na podstrešju. Če se bo na kakšnem kosu oblačila znašla kakšna luknja, ki jo je skozi leta naredil hišni molj, nič zato!

Glavnik v roke

Saj poznaš tisti občutek, ko s svojimi lasmi ne moreš narediti ničesar – ko se upirajo vsakršnemu oblikovanju. No, danes s tem ne boš imela težav, zvečer namreč lahko od doma odideš tudi s čarovniško pričesko! Pravzaprav je to kar obvezno, zato začni s tupiranjem las, a za njihovo dobro počutje ne pretiravaj.

Temna ličila na svetlo podlago

Če sicer uporabljaš malo ličil, si jih danes privošči v izobilju – naj prevladuje črna. Na čim bolj svetlo podlago nanesi veliko črnih senc – te so obvezne na očeh in ustnicah!

Domače vzdušje

Tudi doma naj bo danes vzdušje čarovniško … Uporabi nenavadne vonjave eteričnih olj in vanje odeni zatemnjeno domače ozračje. Le glej, da boš danes prihranila pri električni energiji, zato prižgi vse svečke, ki jih imaš na zalogi.

Privošči si grozo na obrazih drugih in ustvari najbolj strašljivo čarovniško masko! In ne pozabi od doma prinesti tudi metlo. Se razume, da brez nje danes ne bo pravega žura, pa še brezplačen prevoz domov boš imela!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri