UAU! TO je kolekcija perila, primerna za vse postave in starosti (videti moraš FOTKE!) 😍

Ženske vseh starosti se želijo v spodnjem perilu počutiti udobno in privlačno. Z novo cvetlično kolekcijo Dedoles bo vsaka ženska ne glede na starost videti kot čudovita vila, povezana z naravo.

UAU! TO je kolekcija perila, primerna za vse postave in starosti (videti moraš FOTKE!) 😍 (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
15. 10. 2021 | Promocijsko sporočilo

Z novo cvetlično kolekcijo Dedoles bo vsaka ženska ne glede na starost videti kot čudovita vila, povezana z naravo.

Edinstveni modeli, ki jih je navdihnila narava

Cvetlična kolekcija pooseblja nežnost in slavi ženstvenost. Pet izvirnih cvetličnih motivov v zemeljskih barvah bo zagotovo osvojilo vaše srce. Pri ustvarjanju teh motivov smo uporabili naravne vzorce in barve, kot so siva, umazano roza, bordo, rjava, bež ali temno zelena. Prijetni barvni toni z mešanico svetlo rdeče bodo prinesli veselje v otožne jesenske dni. Privoščite si te kose ali presenetite prijateljico, mamo ali babico s čudovitim darilom.

Spodnje perilo iz naravnih materialov

Modrček in spodnjice so edinstvene ne le po oblikovanju, ampak tudi po materialu. Narejeni so iz organskega bombaža, modala in elastana, ki zagotavljajo udobje in prijeten občutek na koži. Modal je naravni material oziroma vrsta viskoze, ki mu pravijo tudi umetna svila. Izdelan je iz celuloze iz bukovega lesa, je zelo lahek in zračen ter dobro vpija znoj. Modal dopolnjuje izjemno prilagodljiv elastan, ki se lahko glede na prvotno dolžino raztegne 3 do 7-krat.

Trio materialov, uporabljenih v cvetlični kolekciji, zaokroži organski bombaž. Pri njegovi pridelavi niso uporabljali pesticidov, herbicidov ali drugih kemičnih gnojil. Poleg tega so vlakna iz organskega bombaža izdelana v strogo izoliranem okolju brez prisotnosti navadnega bombaža. Prav tako barvanje in končna obdelava potekajo brez uporabe kemikalij, da bi se izognili vsem sestavinam, ki so škodljive za človeško telo in okolje. Posledično je organski bombaž na dotik mehkejši, čistejši in manj verjetno povzroča alergijske reakcije.

Slavite svojo ženstvenost z romantičnim modrčkom

Brezžični modrček trikotnega kroja z rahlo podloženimi košaricami in nastavljivimi trakovi iz tekstila bo zelo hitro postal vaš najljubši kos spodnjega perila. Modrček ima odstranljive blazinice, na trakovih pa je kaveljček, s katerim jih je možno povezati, tako da ne bodo pokukale izpod oprijete majice. Zaradi te lastnosti gre za udoben in trendovski kos z romantičnim pridihom. Modrček nima kosti z žico, razen fleksibilnih stranskih žic, zaradi česar je udoben za ženske z manjšimi in večjimi košaricami. Pika na i je kovinska plošča v čudoviti rožnati barvi z vtisnjenim logotipom Dedoles.

Hlačke z visokim pasom se spet vračajo v modo

Modrčke, ki jih je navdihnila narava, dopolnjujejo ujemajoče se hlačke. Dedolesovi oblikovalci so izbrali kroj z visokim pasom, ki trenutno doživlja modni preporod. Kroj po meri optično podaljša noge, ščiti spodnji del hrbta pred hladnim jesenskim vetrom in skrije vse pomanjkljivosti. Hlačke z visokim pasom bodo navdušile tako mlade dame kot zrele ženske, ki se želijo v spodnjem perilu počutiti lepo in samozavestno. Cvetlični modrčki in hlačke za vse ljubiteljice naravnih motivov so na voljo v velikostih od XS do L.

Poleg kompleta spodnjega perila so na voljo tudi cvetlične nogavice.

Ženske lahko izberejo svojo najljubšo temo in jo uskladijo s spodnjim perilom. Zagotavljamo, da se boste počutile čudovito doma, v službi ali zunaj ponoči. Nogavice iz cvetlične kolekcije Dedoles bodo v prodaji oktobra.

Več izdelkov za vsako žensko lahko najdete na www.dedoles.si

V Dedolesu že dolgo spodbujamo raznolikost in verjamemo, da je vsaka oseba edinstvena in lepa na svoj način. V svojih kampanjah imamo modele vseh velikosti in starosti, ljudi z Downovim sindromom in neretuširane nepopolne dele telesa. Prizadevamo si odpraviti predsodke o privlačnosti žensk in spodbujati naravno raznolikost. Pri vizualnem upodabljanju naše cvetlične kolekcije delujemo v skladu z vrednotami podjetja. Na fotografijah so "nepopolni" deli telesa oziroma starejši modeli.