25 čudovitih maturantskih oblek, ki jih lahko po plesu še kdaj oblečeš

Čas maturantskih plesov je tukaj in če smo ti v eni izmed prejšnjih objav pokazali, kako si narediš sijoč mejkap za maturanca, ti zdaj predstavljamo 25 čudovitih oblek za ta svečani dogodek, ki pa jih boš lahko še kdaj oblekla. Oglej si galerijo, spodaj pa preberi, na kaj moraš biti pozorna pri izbiri.

25 čudovitih maturantskih oblek, ki jih lahko po plesu še kdaj oblečeš (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
23. 3. 2017

Maturantsko obleko si daš lahko delati tudi po meri, ampak to je oblekla, ki jo boš nosila le enkrat v svojem življenju, zato smo izbrali kopico čudovitih oblek, ki pa jih boš lahko še kdaj nosila. Na kaj moraš biti pri izbiri pozorna?

Vsekakor najprej na svoj stil in svoje želje. Maturantska obleka mora odražati tebe, če ne želiš nositi visokih pet, zakaj bi jih? Trendovske superge gredo čudovito h kratki obleki, pri dolgi pa lahko obuješ tudi sandale brez pet.

ASOS, 91 eur

Če želiš obleko še kdaj obleči, potem bodi pozorna, da je kroj bolj enostaven, material pa bolj bogat. Tako bo obleka ali kos oblačila še vedno zelo eleganten, hkrati pa tudi trendovski in primeren za poletne večere. 

BOOHOO, 35 eur

Dolge obleke bodo zelo elegantne, če želiš maturantsko obleko še kdaj obleči, potem izbiraj med maksi oblekami, ki so prav tako krasne za pomladno-poletne stajlinge. Nakit naj bo bolj bogat.

TOPSHOP, 42 eur

Trendovska izbira bo vsekakor kratek ali dolg kombinezon, ki je nepogrešljiv kos v tvoji omari, z malce bolj elegantnim krojem pa boš na maturancu naravnost blestela!

RIVER ISLAND, 87 eur

Dvodelna obleka, torej krilo in top posebej je prav tako odlična izbira za nadaljne kombinacije, saj ju lahko nosiš kombinirana z drugimi kosi, ali pa skupaj, vse to pa omogoča neskončne kombinacije!

Pripravila: Tjaša Kokalj Jerala

PREBERI ŠE: Najlepši čevji za maturantski ples iz kolekcije MASS in 26 stvari, ki jih ne boš obžalovala, ko boš starejša!