Cruciani zapestnice z Miki Miško

Na Cosmopolitan uredništvu smo mnenja, da nikoli nisi prestara za Disneyeve uspešnice, zato danes s tabo delimo najnovejšo. Tokrat pa to ni animirani film, temveč zapestnica Cruciani s podobo legendarnega Miki Miške.

16. 5. 2013

Zadnje čase so nam všeč t.i. 'arm stacks', oziroma fotografije, ki jih punce objavljajo na svojih spletnih družbenih omrežjih in delijo svoje zapestnice in uro dneva. Na njih slikajo svoje zapestje, polne živobarvnih zapestnic in drugih dodatkov.

Nad Cruciani zapestnicami smo navdušene že odkar so se pojavile na naši sceni, tokrat pa so zadeli v polno z Miki Miško, junakom, ki se ga vse še spomnimo iz svojih otroških let. Lepe pletene zapestnice so hit že nekaj časa, na voljo pa so v različnih barvah in modelih.

Ne glede na to, katera je tvoja najljubša barva, boš med pestro izbiro zapestnic gotovo našla tudi kakšno zase. Pa naj bo to katerakoli barva mavrice! Nam je, seveda, še posebej všeč rožnata.

Ljubke zapestnice so na voljo tako v otroški kot tudi odrasli obliki, zato lahko z njo presenetiš manjšo sestrico ali pa jo, če si zvesta oboževalka Disneya, kupiš za darilo kar sama sebi (ker se včasih moraš malo razvajati, saj si to vendar zaslužiš)!

Prikupne zapestnice so na voljo na Cruciani spletni strani www.zapestnicecruciani.si, lahko pa si ogledaš tudi njihov uradni FB profil.

Ne pozabi nam poslati fotke svojega 'arm stack', ko prejmeš svojo novo zapestnico! ;)

zapestnice