Cruciani na pomlad z novimi modnimi hiti

Simpatične zapestnice Cruciani, svetovni modni fenomeni iz Italije, izdelane v makrame tehniki, so modna stalnica tudi v Sloveniji.

Cruciani na pomlad z novimi modnimi hiti (foto: cruciani) cruciani
6. 5. 2014

Sedaj so lansirali dva nova modela, ki že postajata modni hit tudi v Sloveniji: angelsko srce (Angel heart) in vrtnica (Rose Power).

Cruciani angelsko srce

Krščanska tradicija pravi, da vsakogar v življenju spremlja angel varuh, ki nas varuje v vseh življenjskih situacijah. Krila, ki so simbol za angele, so sedaj v obliki lično oblikovane zapestnice Cruciani v makramé tehniki: angelsko srce (Angel Heart).

Dve vezeni krili sta združeni s srcem, ki ima lahko različna simbolne pomene: ljubezen, sanje, gibanje, inteligenca, veselje, osvoboditev, zaščita.

Novi model zapestnice je na voljo v različnih barvah in je primeren amulet za vse, ki želijo imeti občutek svojega angela varuha ob sebi. Kot darilo pa kaže naklonjenost do naših dragih in skrb za njihovo varnost.

Potem, ko je novi model zapestnic Cruciani nosila številka ena med modnimi blogerkami  Chiara Ferrgani, in to objavila tudi na svojemu Instagram profilu, je med modnimi navdušenci završalo. Vsi so nemudoma začeli poizvedovati za tem modelom zapestnic Cruciani.

srce cruciani

rose cruciani

angelCruciani Vrtnica

Vrtnica, kot simbol ljubezni, romantike, lepote in ženskosti  se s s svojimi cvetnimi listi predstavlja v elegantni makramé zapestnici.

Kot darilo simbolizira naklonjenost do ženske. Najbolj pomembne ženske v življenju. Je izpoved ljubezni. Na voljo so različne barve, od klasično rdeče do bele, rožnate in celo črne.

Oba nova modela sta skupaj z ostalo bogato linijo modelov zapestnic v različnih barvah na voljo na pooblaščenih prodajnih mestih po Sloveniji in v spletni trgovini www.zapestnicecruciani.si