Četrti Philips Fashion Week je že pred vrati

V Kinu Šiška se bo med 8. in 10 aprilom odvil že četrti Philips Fashion Week, na katerem se bodo tokrat predstavili tudi študentje NTF.

25. 3. 2013

Center urbane kulture Kino Šiška bo 8., 9. in 10. aprila spet center modnega dogajanja pri nas.

Vsi ljubitelji mode, blogerji, uredniki in novinarji bodo tri dni živeli s slovensko modo.

Približno 20 slovenskih oblikovalcev bo na večernih revijah v ponedeljek, torek in sredo predstavilo modne trende za pohajajočo jesen in zimo.

Organizatorji pravijo, da se program tokrat ne bo pomembno spreminjal, kot vedno pa bo nekaj novosti.

Najodmevnejša med temi je zagotovo ta, da se bodo tokrat v okviru tedna mode predstavili tudi študentje naravoslovnotehniške fakultete (NTF). Torkovo popoldansko dogajanje bo tako popolnoma posvečeno mladim oblikovalcem, ki šele začenjajo.

Na prvi modni reviji NTF, ki bo ob 16. uri, se bodo predstavili prvi in drugi letniki, ob 17.30 se bodo predstavili tretji letniki, ob 19. uri pa bodo svoje kolekcije predstavili magistrski študentje. Med njimi so tudi nekateri oblikovalci, ki smo jih na prejšnjih dveh tednih mode že videli. Peter Movrin, Sanija Reja Aske in Anđela Lukanovič so svoje kolekcije med mladimi talenti predstavili že lani aprila, oktobra 2012 pa so se pridružili preostalim oblikovalcem.

Svojo kolekcijo v okviru magisterija bo tokrat predstavila tudi njihova kolegica na fakulteti in v Young@Squatu Nina Tomažin.

Za ljubiteljice Philips Fashion Weeka še nekaj pomembnejših spletnih povezav: