Če boš džins nosila TAKO, bo tvoja zadnjica videti veliko polnejša (in bolj čvrsta!)

Za zadnjico Kylie Jenner ne potrebuješ posebnih podloženih kavbojk, ki stanejo celo malo premoženje.

Če boš džins nosila TAKO, bo tvoja zadnjica videti veliko polnejša (in bolj čvrsta!) (foto: Profimedia) Profimedia
1. 5. 2019

Težko ignoriramo lepotno-modni trend velikih zadnjic, ki polnijo profile Instagram vplivnic. Namesto, da te zanese v plastično operacijo ali prekomerno popravljanje svojih slik, raje upoštevaj Cosmo pravila, ki bodo glede na pravilno izbiro džinsa, optično povečale tvoj zadnjico.

Veliko deklet namreč nima zadnjice Kylie Jenner ali oblin Marilyn Monroe in čisto normalno je, da se v svetu, ki vedno bolj poudarja in poveličuje žogaste zadnjice, ob pogledu na svojo plosko rit počutiš bolj klavrno. Sploh ko pride do kupovanja novih hlač, ki bi ti na tem predelu telesa lahko naredile uslugo.

Če boš upoštevala naslednje lastnosti džins hlač, boš veliko raje preverila svoj odsev v ogledalu.

🍑 Kavbojke z ozkimi hlačnicami

Ne gre za to, da bi morale biti noro oprijete, da ti kri zastaja v njih. Kroj naj bo ozek in raven, saj tako pozornost avtomatično skoči na zgornji del tvojega telesa. Hlače s širokimi zvonci pomagajo dekletom, ki bi želela optično zmanjšati velikost svojih zadnjic, saj vzpostavijo ravnovesje v širini.

🍑 Pas na popku

Pas naj ti bo kar se da ulit in naj sega ravno do višine tvojega popka. Tako nekako, da je polovica popka pokrita, druga polovica pa kuka izza pasu. Tvoja zadnjica bo s tem trikom videti bolj okrogla in ne bolj široka. Hlače z nizkim pasom namreč ustvarjajo pravokotno obliko zadnjice.

🍑 Svetle in izprane barve

Verjetno veš, da temne barve oblačil ustvarjajo vtis ozkega in vitkega telesa. Črne in temno modre hlače tako na videz zožijo tvoje noge in rit. Izberi svetel par hlač. Izpran džins je tako ali tako najbolj modni kos te sezone.

🍑 Veliki zadnji žepi

Ne boš verjela, vendar velikost, oblika in položaj žepov močno vplivajo na videz tvoje zadnjice. Čim večji so žepi, bolj velika bo videti tvoja rit. Žepi naj bodo zato nekoliko nižje, da bo tvoja zadnjica dobila obliko sočne breskvice. Bolj kot bosta zadnja žepa narazen drug od drugega, bolj široka bo videti. Presodi, kakšne oblike si želiš in preveri več krojev.

🍑 Izogibaj se sijočim tekstilom

Bleščice, svila in saten pritegnejo pozornost nase, hkrati pa izpostavijo vse nepravilnosti. Zato vztrajaj pri preprostem džinsu.

🍑 Izberi perilo za oblikovanje postave

Čeprav ne želiš še dodatno skrčiti svoje ritke, bodo takšne hlače, če jih oblečeš pod džins, stisnile tvoj trebušček in bo zato razmerje trebuh-zadnjica bolj opazno, slednja pa bo izpadla večja.

Fotografije: Profimedia, Weheartit

Preberi še: Džins se vrača na modni prestol, le da ga letos nosimo kot Gigi Hadid (krasnoooo!)

Priporočamo tudi: Če na svojih starih kavbojkah narediš TO, jih spremeniš v najbolj trendi par te sezone