Stilisti razkrivajo: Pri nakupovanju PLETENIN upoštevaj te 3 stvari, in tvoj stajling bo videti veliko DRAŽJI

Nekaj preprostih detajlov lahko tvoj stajling izstreli med modne zmagovalce! 😍

Stilisti razkrivajo: Pri nakupovanju PLETENIN upoštevaj te 3 stvari, in tvoj stajling bo videti veliko DRAŽJI (foto: Profimedia) Profimedia
5. 11. 2019

Obožuješ pletenine in bi rada, da tvoj pulover, za katerega si odštela 10€ videti dražji? Priznamo, tudi me smo se vdale v ta ‘trend’ luksuznega videza, ampak brez nepotrebnega zapravljanja! 

Clueless might be coming to Broadway (yasss)! Guess which popstar is interested in playing Cher?

Kaj je boljšega kot komentar ‘OMG, obožujem tvoj pulover!’

…  na katerega lahko odgovoriš s ‘hvala, SAMO 10€ je bil’ in se počutiš tako posebno, ker veš, da si izbrala takega, da je videti kot tisti dizajnerski kos za milijon evrov. Ha!

Ob vsem nakupovanju in listanju modnih editorialov smo ugotovile, da drage kose (ali tiste, ki tako samo izgledajo) največkrat združujejo trije detajli.

1)      Poudarjeni rokavi in ovratnik

Balonasti rokavi in zoženo, bogato pletenje v zapestjih in ovratniku kar vpije po visoki modi, se ti ne zdi? Take puloverje pa hitro lahko najdeš tudi pri ponudnikih s hitro modo in še lažje pri spletnem nakupovanju.

Tega smo našle v Zari: 

2)      Teksture

Kitke, cofi in drugi masivni detajli na pleteninah dajejo kosu bogat, dražji videz, zato bodo taki puloverji resnično nadgradili tvojo dosedanjo garderobno omaro.

Izberi ta pulover

3)      Bogate barve

Poleg elegantne črne v skupino barv, ki kos dvignejo na stopničko višje (tudi po cenovni lestvici 😂), so kamelje rjava, bordo rdeča, mornarsko modra in barva oglja. Kombiniraj jih monokromatsko s podobnimi odtenki ali nevtralnimi kosi – v vsakem primeru boš videti čudovito!

Me smo se zaljubile v ta kos: 

Pripravila: N.M.

Fotografije: Profimedia, Promocijsko gradivo, GIPHY

Preberi še: Letošnjo ZIMO bodo trgovine preplavile TE kavbojke 😍 (in mi se jih veselimo!)
Priporočamo tudi: GLAVNI modni dodatki, ki jih bomo letos nosile s PLAŠČEM, ne bodo šali, ampak ...