Če boš KOSTIM nosila TAKO, ne boš videti kot tvoja mama v 80-ih (nasvet STILISTOV)

Brez dobrega hlačnega kostima ne gre in tega se zavedajo tudi obiskovalke tednov mode. Pobrskale smo za njihovimi top kombinacijami ...

Če boš KOSTIM nosila TAKO, ne boš videti kot tvoja mama v 80-ih (nasvet STILISTOV) (foto: Profimedia) Profimedia
19. 2. 2020

Hlačni kostim je dobil svoj trenutek pod žarometi že nekaj sezon nazaj, a ta trenutek je trajal malce dlje, saj ga še vedno obožujejo številne modne navdušenke. Danes je ultimativna kombinacija vseh #šefinj (v službi in v življenju), obožujemo pa ga tudi Cosmo dekleta. 

Tako ga kombinirajo modne poznavalke ...

meryl streep sunglasses GIF by 20th Century Fox Home Entertainment

1) MONOKROMATSKO

Modne kombinacije v eni barvi so še vedno zelo priljubljene in iskreno, upamo, da tako tudi ostane. Kadar ne veš kaj obleči, hlačni kostim združi z oblačili v enaki barvi!

Toplo, udobno in modno:

2) USNJE

Usnje (in njegova imitacija) je eden izmed večjih trendov leta 2020. Najprej so nas navdušile hlače, nato je ASOS predstavil top usnjeno obleko, ki jo že veselo nosimo, sedaj pa nas v nakupovalni košarici čaka še hlačni kostim.

Kaj praviš na to kombinacijo:

3) SUKNJIČ V HLAČAH

Hlačnemu kostimu smo se ženske nekoč izogibale, saj taki kosi načeloma zakrijejo naše ženstvene poteze in obline. Temu se sicer lahko izogneš s pasom preko suknjiča, nov trik pa je, da le-tega zatakneš kar v hlače.

👉 MODNA blogerka razkrila PREPROST trik, ki rokave SUKNJIČA obdrži na mestu

4) MIX & MATCH

Ko se tvoj urnik pranja ne ujema s tvojimi željami za stajling ali so razprodali ujemajoče kose, pride na vrsto mix & match kombiniranje, ki je sicer podobno monokromatskemu oblačenju, a nas je navdušilo z združevanjem različnih, a podobnih barv.

5) OVER-SIZED

(Pre)velika oblačila so modni favorit številnih manekenk in stilistk, saj je s tem veliko manevrskega prostora za plastenje in kombiniranje z opaznimi dodatki. Nas je navdušil XXL blazer s širokim pasom.

👉 Pozor, vračajo se ŠIROKI pasovi! Poglej, kako jih nosijo KUL dekleta

6) SAMO HLAČNI KOSTIM

Za tiste bolj drzne pride v poštev hlačni kostim in ... nič drugega. Če boš pokazala malce več kože ali dekolteja, zagotovo ne boš nikoli več pomislila, da so kostimi le nekaj, kar so nosile naše mame. 

7) ŽIVAHNE BARVE

Če boš izbrala kostim v rumeni, Cosmo roza ali Pantone modri, ki je barva leta 2020, ti nihče več ne bo mogel očitati, da je tvoj stajling dolgočasen.

👉 Zdaj je znano! Naj barva v letu 2020 bo ... (+kako jo kombiniraš)

Pripravila: N.M.
Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Si videla, kako DŽINS to sezono nosijo modne vplivnice? Hu-do!
Priporočamo tudi: Na ASOS-u smo našle najljubšo MAJICO Kate Middleton (za manj kot 30 €)