Brez sramu! Pokaži še ti svetu svojo edinstveno lepoto!

Če si tudi ti kdaj v dilemi, ali si dovolj lepa in se še vedno trudiš sprejeti svoje telo, je zdaj skrajni čas, da se to prenehaš spraševati in da to storiš. 

Brez sramu! Pokaži še ti svetu svojo edinstveno lepoto! (foto: Answear) Answear
26. 9. 2023 | Promocijsko sporočilo

Svet se spreminja in me z njim. Vse bolj se poudarja edinstvena lepota vsake ženske in v trendu sta že nekaj časa predvsem raznolikost in vključenost. To dokazujejo tudi znamke, kot je Answear.LAB, ki nas z omejeno kolekcijo No Shame prepričuje, da je telo vsake ženske lepo in si zasluži spoštovanje.

Ne glede na to, kako smo videti, koliko smo stare ali kakšne življenjske odločitve sprejemamo, smo edinstvene, pojasnjuje znamka Answear.LAB, oblačila iz kolekcije No Shame pa temeljijo na različnih materialih, ki so v skladu s trendi prihajajoče jesensko-zimske sezone.

Glavno vlogo v omejeni kolekciji imata usnje in čipka, ki kolekcijo teksturno popestrita in ji dajeta poseben značaj.

Usnje boš našla v obliki dolgih plaščev, elegantnih telovnikov, oblek in čevljev, čipka pa je vtkana v obleke, srajce in krila. Raznolikost odlično poudarja črna barva, ki je glavna barva kolekcije No Shame, dopolnjujejo pa jo siva, bela, krem in privlačna fuksija.

»Svojega telesa se pogosto sramujemo, namesto da bi mu izrazili spoštovanje in ljubezen. Pri ustvarjanju omejene kolekcije No Shame smo mislili na vse ženske, ki se spopadajo s pomanjkanjem samosprejemanja pa tudi s sramotenjem okolice. Verjamemo, da nam bo z glasnim govorjenjem o sramu uspelo prepričati ženske, da sprejmejo svoj videz, krepijo samozavest in ne obsojajo drugih,« pravi Agnieszka Pruchnik, direktorica blagovne znamke Answear.LAB