Bodi ponosna na svoje obline

Ne glede na to, kakšna je tvoja postava, najbolj pomembno je, da se v svojem telesu počutiš samozavestno in udobno. Pravilno izbrana oblačila delajo čudeže. Izpostavili smo nekaj modnih trendov, ki nikakor niso namenjeni le suhicam.

Bodi ponosna na svoje obline (foto: primož predalič, studio 33, promocijski materijal) primož predalič, studio 33, promocijski materijal
7. 12. 2013

Nikar ne skrivaj oblin pod ohlapnimi kroji, saj bo tako postava še širša. Z oprijetimi oblačili poudari svoje atribute. Če imaš močan zgornji del, podaljšaj noge z vrtoglavimi petami in ozkimi kavbojkami (ne ustraši se barv), zgoraj pa obleci daljši top v več plasteh z vertikalnim vzorcem oz. plastenjem.

Oprijeta obleka iz neoprena

Letos res modna je takšna z rokavi, ki sega do kolen ali še malce čez. Zapeljivo oprime telo in zaradi svoje debeline skrije odvečne blazinice v pasu ali na bokih. Preprosta je za kombiniranje in nosljiva čez dan ali zvečer. Največjo izbiro takšnih oblek imaš pri modnih hišah, kot so Dorothy Perkins, Zara, Topshop in spletni trgovinici Coast (www.coast-stores.com), ki dostavlja tudi v Slovenijo.

Pomembno!

Bodi pozorna na materiale – naj bodo čvrsto oprijemajoči, malo debelejši in prožni.

Velika preobrazba – uporabi spodnje perilo za oblikovanje postave. Tvoja posta­va bo bolj definirana in oblačila te bodo še lepše objemala.

Moška srajca

Večni kos, v katerega smo se zaljubile, saj je v pravi kombinaciji to najbolj seksi kos v ženski garderobi. Pomembno je, da je srajca čim bolj preprosta z gumbi do vratu, s koničastim ovratnikom in manšetami. Nikar ne misli, da moraš, če imaš okroglo postavo, nujno izbrati srajco z navpičnim V-izrezom, ki naj bi te optično zožila. To je zgodovina. Raje se poigraj z odpetimi gumbki.

Velikanski modni oddatki

Novi trend je kot nalašč za poudarjene obline in močnejšo postavo. Velikanski nakit in velike torbe, ki jih nosiš pod roko kot večerno torbico, pritegnejo pozornost. Izogibaj se drobnem nakitu, saj so zaradi razmerja obline še opaznejše. 

Prevedla in priredila: Maja Možic